stucco embossed lambar aluminium 5005 H34

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

Spésifikasi lambaran aluminium / piring

Jumlah alloy:

1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb

Watek:

H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

Kandel:

0.1-200mm

Lebar DC:

100-2600mm

Lebar CC:

100-1700mm

Panjangna:

500-6000mm

Perlakuan permukaan

Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

Lambaran aluminium anu berpola mangrupikeun bahan modern anu béaya tinggi, aya seueur jinis, sareng seueur dianggo dina jati.Pelat aluminium berpola loba dipaké dina jati: kulkas, AC, gerbong, platform, pipa bungkusan, pigura layar, rupa-rupa balok gantung, suku méja, strips hiasan, handles, alur kawat sarta nyertakeun, tabung korsi, jsb.

H4d35d0265cc245eeb60914a2fcded35dn_副本

H82b17128338444b987308af2233c17e1A

timg (1)

Lambaran aluminium alloy

1. Biasa plat pola alloy aluminium: plat pola alloy aluminium diolah ku ngagunakeun 1060 plat aluminium salaku basa, nu bisa adaptasi jeung lingkungan normal sarta low di harga.Biasana panyimpen tiis, lantai, sareng bungkusan luar nganggo lambar aluminium berpola ieu.

2. Aluminium alloy plat pola: Ieu diolah kalawan 3003 salaku bahan baku utama.jenis ieu plat aluminium disebut oge anti karat plat aluminium.Kakuatanna rada luhur tibatan plat pola alloy aluminium biasa.Cai mibanda kinerja anti karat tangtu, tapi karasa jeung lalawanan korosi.Teu bisa ngahontal runtuyan 5000 pelat patterned, jadi produk nu dipaké dina non-ketat aspék anti karat, kayaning model treuk na floors gudang tiis.

3. Aluminium-magnésium alloy plat pola: Ieu diolah tina 5000 runtuyan pelat aluminium kayaning 5052 atanapi 5083 salaku bahan baku, sarta ngabogaan lalawanan korosi alus, karasa jeung tahan karat.Biasana dianggo di tempat-tempat khusus, sapertos kapal, lampu kabin, sareng lingkungan anu lembab.jenis ieu plat aluminium boga karasa tinggi sarta kapasitas beban-bearing tangtu.

Pola plat aluminium

1. Lima tulangan aluminium alloy plat pola: The lima bertulang non-dieunakeun plat aluminium geus jadi willow ngawangun plat checkered jeung aluminium alloy plat checkered.Cai mibanda kamampuhan anti skid alus sarta loba dipaké dina konstruksi (lantai) desain platform jeung aspék séjén.Kusabab pola dina beungeut plat aluminium disusun dina paralel nurutkeun lima pola kerung jeung gilig, sarta unggal pola presents hiji sudut 60-80 derajat kalawan pola sejen, pola ieu boga kinerja anti dieunakeun alus teuing.jenis ieu plat aluminium biasana dipaké salaku anti skid di Cina, nu miboga éfék anti skid alus, sarta hargana leuwih murah.

2. Kompas plat pola alloy aluminium: plat aluminium non-dieunakeun, nu boga pangaruh sarua salaku lima iga, tapi teu mindeng dipaké.

3. Jeruk mesek plat pola alloy aluminium dibagi kana: klasik jeruk mesek pola plat aluminium, varian jeruk mesek pola plat aluminium (ogé katelah pola serangga).Beungeutna nampilkeun pola anu sami sareng kulit jeruk, ku kituna tiasa ogé disebut piring aluminium pola kulit jeruk.Éta mangrupikeun séri produk anu biasa dianggo dina kulkas, AC sareng bungkusan.

4. Lentil-ngawangun patterned lambar aluminium mangrupakeun gaya ilahar dipaké lambar aluminium non-dieunakeun.Éta gaduh pangaruh anti skid anu saé.Ieu utamana dipaké pikeun pencegahan skid tina gerbong, platform, floors gudang tiis, floors workshop, sarta elevators.

5. Lambaran aluminium pola buleud ogé bisa disebut lambar aluminium pola buleud semicircular.Beungeutna nunjukkeun pola buleud leutik, sapertos mutiara leutik, ku kituna lambaran aluminium ieu tiasa janten lambaran aluminium pola mutiara.Utamana dipaké dina bungkusan luar.Penampilanna beuki geulis.Alatan pola husus, kakuatan plat aluminium ieu loba nu leuwih luhur ti runtuyan pola lianna.

6. bahan pola aluminium lianna: bahan pola gelombang ngawangun, cai-corrugated pola aluminium lambar, corrugated pola aluminium lambar (anu ogé bisa jadi ubin aluminium), pola rotan lambar aluminium, tilu diménsi segitiga lambar pola aluminium, pola strip lambar aluminium. , Cobblestone aluminium Pola lambar, pola aluminium lambar, segitiga strip pola lambar aluminium, pola kukupu lambar aluminium, jsb.

7. Inten ngawangun plat pola alloy aluminium: ilahar dipaké pikeun pipa bungkusan atawa bungkusan luar.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

The aluminium coil parabot kaasup 1850 mm rolling ngagiling panas, tilu sét 1850 mm & dua sét 1450mm rolling ngagiling tiis, ngalayang mesin geser genep sét, bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi.

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

5336817a4103c (2)

Customized-factory-anodized-high-quality-aluminum-plate1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali