Produk

  • China factory custom aluminum square tube 1050 6061 6063 aluminum profile rectangular tube oval tube

    Cina pabrik custom aluminium tube pasagi 1050 6061 6063 profil aluminium tube rectangular tube oval

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD ", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50832, , 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075, jsb , 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T...
  • Aluminium 6061 6063 t6 oval pipe small size extrusion aluminum round tube

    Aluminium 6061 6063 t6 pipe oval ukuranana leutik Tonjolan aluminium tube buleud

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351...
  • Alloy 1050,1060,1070, 1100, 3A21, 3003, 3103, 3004 ,5052, 8011 low price Aluminium strip in coil (alu strip)

    Galunggung 1050,1060,1070, 1100, 3A21, 3003, 3103, 3004, 5052, 8011 harga low Aluminium strip dina coil (alu strip)

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Aluminum sheet metal plate 5052 6061 6063 Aluminum Sheet Metal Roof Alloy Gold

    Aluminium lambar plat logam 5052 6061 6063 Aluminium Lambaran Metal hateup Galunggung Emas

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Aluminum Sheet Metal Wall Panels Corrugated Aluminum Roofing Sheet 1000series 3000series 5000series 6000series

    Aluminium Lambaran Metal Panels Tembok Corrugated Aluminium Roofing Lambaran 1000seri 3000seri 5000seri 6000seri

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Width Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corrugated ...
  • ASTM 7075 T6 Trade assurance Aluminum sheet aluminum plate

    ASTM 7075 T6 Jaminan Perdagangan Aluminium lambar plat aluminium

    Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075, jsb utamana produk ieu c ...
  • Reflector Aluminum Sheet Cold Rolled 5005 5052 5754 5083 Aluminium Plate

    Lambaran Aluminium Reflektor Tiis Digulung 5005 5052 5754 5083 Plat Aluminium

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • 6061 5083 Metal Roof Aluminium Corrugated Roofing Sheet

    6061 5083 Metal hateup Aluminium Corrugated Roofing Lambaran

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Ngaran Produk aluminium corrugated cadar Materia...
  • High Quality 1070 1050 1060 3003 3102 3103 Aluminum Capillary Tube for Refrigerator and Freezer

    Kualitas Luhur 1070 1050 1060 3003 3102 3103 Tabung Kapilér Aluminium pikeun Kulkas sareng Freezer

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb.
  • 6082/6061/5083 Medium Thickness Aluminum Plate/Sheet Good Weld Aluminium Extrusion High Quality Aluminum Alloy Plate for Container Supplier Price

    6082/6061/5083 Ketebalan Sedeng Aluminium Plate / Lambar Good Weld Aluminium Extrusion High Quality Aluminium Alloy Plate pikeun Wadahna Supplier Harga

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • PE PVDF Color Coated Aluminum Sheet

    Pe PVDF Warna coated Aluminium Lambaran

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish,embossing, anodized, warna palapis, Polishing rentang ketebalan rentang Width Equipments Width Width. ...
  • Aluminum circles discs sheet plate for cookware

    Bunderan aluminium piring lambar piringan pikeun cookware

    Bunderan aluminium dihasilkeun ku Jinan Huifeng Aluminium Co. Ltd. Diadopsi ku CC & DC coils aluminium, rentang ketebalan tina 0.40mm mun 4mm, diaméter ti 160mm mun 1250mm, Jumlah alloy 1060,1100, 3003, 5052 watek H24, H16 of H16. , O Dipaké pikeun prosés manjang, spinning, jsb, bisa ngahasilkeun produk kayaning utensils dapur, panerapan listrik, cangkang cahaya LED.Spésifikasi angka alloy bunderan aluminium: 1060, 1070, 1100, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 6061, 6082, et ...
  • Customized Aluminium Alloy Grade 6061 6063 T6 Extruded Aluminum Flat Bar

    Ngaropea Aluminium Alloy Kelas 6061 6063 T6 Extruded Aluminium Datar Bar

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • Customized Length Aluminum Flat Bar 3105 3003 7075 6101 6061 T65 T651 aluminum rod

    Ngaropea Panjang Aluminium Datar Bar 3105 3003 7075 6101 6061 T65 T651 rod aluminium

    Aluminium murni boga kakuatan low, tapi boga plasticity alus, weldability sarta lalawanan korosi.Dipaké pikeun reflectors, fixtures cahaya, ornamén, tank industri kimiawi, bahan nangtang, jsb Aluminium busbars mindeng dipaké salaku konduktor listrik dina sistem distribusi kakuatan, dimana panas harese dissipated.Busbar tiasa dirojong dina insulator, atanapi insulasi tiasa ngurilingan éta.Busbars ditangtayungan tina kontak teu kahaja boh ku logam earthed enc ...
  • Multi-purpose 6061-T6 Aluminium Profiles For Automotive Parts

    Multi-Tujuan 6061-T6 Aluminium Profil Pikeun Bagian Otomotif

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 30023, 5A , 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi profil aluminium: 2A142, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014 , 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 707...
  • 20mm 2024 7005 T4 Chinese Supplier Alu Profile Round Shape Aluminum Tube

    20mm 2024 7005 T4 Cina Supplier Alu Propil Babak Bentuk Aluminium Tube

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351...
  • Aluminum profile factory manufacturers customize various large industrial aluminum extrusion profiles 6061 6063

    Pabrikan pabrik profil aluminium ngaropea rupa-rupa propil ékstrusi aluminium industri ageung 6061 6063

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 30023, 5A , 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi profil aluminium: 2A142, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014 , 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Tempe...
  • Hot sell aluminium sheet corrugated alloy 1100 1060 3003 5052

    Hot sell aluminium lambar corrugated alloy 1100 1060 3003 5052

    Ukuran: Corrugated aluminium lambar spésifikasi rentang: (0,5 ~ 5,0) * (2000 ~ 6000) sasmita alloy pelat aluminium corrugated: 3003, 3004, 3105, jsb Jenis pelat aluminium corrugated: tipe 750, tipe 840, tipe 850, 900 ngetik.Lambaran aluminium corrugated, ogé katelah dewan aluminium corrugated, lambar aluminium profiled, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun dewan profiled anu ngagunakeun lambar aluminium bisa digulung sarta tiis-ngawangun kana rupa gelombang.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, specia ...
  • 2020 3030 4040 4080 T Slot Aluminium Extrusion Profiles V Slot 20×40 for rail Custom Black Industrial Frame China Supplier

    2020 3030 4040 4080 T Slot Aluminium Extrusion Profile V Slot 20 × 40 pikeun rel Adat Hideung Industrial Frame Pemasok Cina

    Spésifikasi tina profil aluminium Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T45, T45, T45, 7 T45, T45, T45, 7, T45, T45, 6083, 6083 : Salaku teken customer urang Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku profil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining na PVDF ...
  • Aluminum Coil Roll 1050 1060 3003 3105

    Aluminium Coil Roll 1050 1060 3003 3105

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

    produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuran super anak, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

    Spésifikasi coil aluminium

    Jumlah alloy:

    1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061,

    6063, 6082, 7075 jsb

    Watek:

    H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

    Kandel:

    0.1-200mm

    Lebar DC:

    100-2600mm

    Lebar CC

    100-1700mm

    Panjangna:

    coil

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

  • Extrusion Profiles With Mill Finish Aluminium Tubes /Round Bar Aluminum Alloy Pipe 1

    Profil Ekstrusi Sareng Tabung Aluminium Ngagiling / Round Bar Aluminium Alloy Pipe 1

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atawa aluminium ...
  • 6061 Aluminium profile extrusion best quality for the truck manufacturing

    6061 Aluminium profil Tonjolan kualitas pangalusna pikeun manufaktur treuk

    Spésifikasi tina profil aluminium Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T45, T45, T45, 7 T45, T45, 7, T41, 6083, 6083, 6083, 6083, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6082, 6083, 6082 : Salaku gambar customer urang Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing ciri lalawanan korosi: Dénsitas profil aluminium téh ngan 2.7g / cm3, nu ngeunaan 1/3 tina dénsitas baja, tambaga atawa kuningan (7,83g / cm3, 8,93g / cm3, tuturutan).Dina kalolobaan e...
  • Heat Sink Aluminium Profile – Heat Sink Automotive

    Panas Tilelep Aluminium Profil - Panas Tilelep Automotive

    Spésifikasi tina profil aluminium Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T45, T45, T45, 7 T45, T45, T45, 7, T45, T45, 6083, 6083 : Salaku teken customer urang Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing Chracteristic: lalawanan korosi Dénsitas profil aluminium téh ngan 2.7g / cm3, nu ngeunaan 1/3 tina dénsitas baja, tambaga atawa kuningan (7,83g / cm3, 8,93g / cm3, tuturutan).Dina kalolobaan en ...
  • High Quality 6061 6082 5083 2024 Aluminium Pipe / 7075 T6 Aluminum Tube

    Kualitas Luhur 6061 6082 5083 2024 Pipa Aluminium / 7075 T6 Tabung Aluminium

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atanapi aluminium ...
  • Factory Direct Sales Hardness H12 H18 H24 H26 H28 Aluminum Roll 1100 1060 1050 3003 5005 6063 Aluminum Coil

    Pabrik Penjualan Langsung Teu karasa H12 H18 H24 H26 H28 Aluminium Roll 1100 1060 1050 3003 5005 6063 Aluminium Coil

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb. &nb...
  • 1050/1060/1100 aluminum sheet/corrugated aluminum roofing sheet/plate

    1050/1060/1100 lambar aluminium/lembar hateup aluminium corrugated/piring

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Alloys Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corruga ...
  • High Quality 5052 PE PVDF Color Coated Aluminum Coil From China

    Kualitas luhur 5052 pe PVDF Warna coated Aluminium Coil Ti Cina

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb. &nb...
  • stucco embossed aluminium sheet 5005 H34

    stucco embossed lambar aluminium 5005 H34

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing-cost aluminium lambar modern nyaeta tinggi. bahan, aya seueur jinis, ...
  • Best Quality A1050 99.50% Pure Aluminium Non-alloy Busbar

    Kualitas pangalusna A1050 99,50% Aluminium murni Non-alloy Busbar

    Aluminium murni boga kakuatan low, tapi boga plasticity alus, weldability sarta lalawanan korosi.Dipaké pikeun reflectors, fixtures cahaya, ornamén, tank industri kimiawi, bahan nangtang, jsb Aluminium busbars mindeng dipaké salaku konduktor listrik dina sistem distribusi kakuatan, dimana panas harese dissipated.Busbar tiasa dirojong dina insulator, atanapi insulasi tiasa ngurilingan éta.Busbars ditangtayungan tina kontak teu kahaja boh ku logam earthed enc ...
  • China suppliers 6063 t3-t8 series polishing aluminum extrusions

    suppliers Cina 6063 runtuyan t3-t8 polishing extrusions aluminium

    Spésifikasi tina profil aluminium Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T45, T45, T45, 7 T45, T45, T45, 7, T45, T45, 6083, 6083 : Salaku gambar customer urang Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing ciri lalawanan korosi: Dénsitas profil aluminium téh ngan 2.7g / cm3, nu ngeunaan 1/3 tina dénsitas baja, tambaga atawa kuningan (7.83g/cm...
  • Electric conduction 6063 aluminum flat bar/ busbar

    konduksi listrik 6063 aluminium datar bar / busbar

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463,7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651 ...
  • 1060,1100,3003,5052 brushed/mirror anodized pure/alloy aluminum coil/roll

    1060,1100,3003,5052 brushed / eunteung anodized murni / alloy aluminium coil / roll

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Air conditioning aluminum tube/ aluminum tube coil 1050/1060/1070/1100/3003

    AC tube aluminium / tube aluminium coil 1050/1060/1070/1100/3003

    Pipa coil aluminium mangrupikeun jinis pipa logam non-ferrous.nujul kana bahan tubular logam dijieunna tina alumunium murni atawa alloy aluminium anu extruded sarta diprosés jadi kerung sapanjang panjang pinuh na dina arah longitudinal.Aya bisa jadi salah sahiji atawa leuwih katutup ngaliwatan liang , ketebalan témbok seragam jeung cross-bagian, sarta dikirimkeun dina garis lempeng atawa di roll a.Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanica ...
  • Anodized aluminum sheet manufacturer 1050/1060/1100/3003/5083/6061, anodized aluminum plate

    Produsén lambar aluminium anodized 1050/1060/1100/3003/5083/6061, plat aluminium anodized

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing plat aluminium Anodized nyaeta dina koresponden...
  • Aluminum aluminum flux cored welding wire 2.0mm low temperature universal welding wire

    Aluminium aluminium fluks cored kawat las 2.0mm hawa low kawat las universal

    Komposisi Kimia Khas: Si: 0,25 Fe: 0,40 Cu: 0,10 Mn: 0,05-0,20 Mg: 4,5-5,5 Cr: 0,05-0,20 Zn: 0,10 Ti: 0,06-0,20 AL: sangu;lalawanan korosi alus;Kapadetan: 2.64g / cm3 (20 ° C) Suhu lebur: 574 ~ 638 ° C konduktivitas: prosedur volumetric 20 ° CO Propinsi 29% IACS;O State, Kakuatan Tensile: 250Mpa, Kakuatan ngahasilkeun: 115Mpa, Elongation: 25% kakuatan High, forgeability alus, résistansi korosi alus, sarta cocog warna alus sanggeus anodization.Éta hideung keabu-abuan saatos anodisasi.Pamakéan: Spo...
  • Super Quality Aluminium Extrusion Profiles, Factory Price Aluminium Extrusion, Supplier Extrusions Aluminum Profiles

    Propil Ekstrusi Aluminium Kualitas Super, Ekstrusi Aluminium Harga Pabrik, Propil Aluminium Ekstrusi Supplier

    DESKRIPSI PRODUK "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD",nyadiakeun jasa rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003 , 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi 2A14, 203A, 203A, 203A, 203A, 203A, 20A14, 20A, 203A, 20A14, 20A, 20A, 20A, 203A, 20A, 20A, 20A , 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6...
  • Industrial Aluminum Profile for structural aluminum beams

    Profil Aluminium Industrial pikeun balok aluminium struktural

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 30023, 5A , 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi profil aluminium: 2A142, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014 , 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 707...
  • Aluminum rod manufacturer 6061 aluminum rod 330mm diameter 58mm aluminum rod

    produsén rod aluminium 6061 rod aluminium 330mm diaméterna 58mm rod aluminium

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • Professional 7075 tube tubos de aluminio tent pole aluminium for camping

    Profésional 7075 tube tubos de aluminio tenda kutub aluminium pikeun kémping

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb.
  • 6000 series anodized aluminum alloy tube precision cut length anodized silver aluminum tube

    6000 runtuyan anodized aluminium alloy tube precision motong panjangna anodized tube aluminium pérak

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atanapi aluminium ...
  • Manufacturer supply low price 1060,1100,3003,5052 brushed/mirror anodized pure/alloy aluminum coil/roll

    Produsén suplai harga low 1060,1100,3003,5052 brushed / eunteung anodized murni / alloy aluminium coil / roll

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish,embossing, anodized, warna palapis, Polishing Digosok eunteung-réngsé aluminium lambar, nyaeta, eunteung-réngsé aluminium. lembar, nujul kana ...
  • Embossed aluminum sheet in coil roll 1050 1200 5083 5 bars/diamond aluminum tread plate

    Lambaran aluminium embossed dina gulungan gulungan 1050 1200 5083 5 bar / plat tapak alumunium inten

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Ketebalan: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, warna palapis, Polishing Embossed lambar aluminium ogé bisa disebut aluminium embossed lambar, nu milik. alumunium...
  • Orange Peel Coated Stucco Embossed Aluminum Coil

    Jeruk mesek coated Stucco Embossed Aluminium Coil

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Aluminum solar frame For Solar panels solar aluminum profile/ solar panel system mount frame

    Pigura surya aluminium Pikeun panels surya profil aluminium / panel surya pigura Gunung pigura

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 30023, 5A , 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi profil aluminium: 2A142, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014, 2014 , 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 707...
  • Cutting Size 2024 6061 6082 7075 Aluminum bars Sand Blasting Surface Series

    Ukuran motong 2024 6061 6082 7075 Aluminium bar Keusik Blasting Surface Series

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • 1060 0.55mm aluminum strip for celling

    1060 0.55mm strip aluminium pikeun celling

    Spésifikasi nomer alloy aluminium strip: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7072 H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H311, H32, H12, H32, H31, H32, H31, H31, H31, H31, H32, H31, H311, H312, H3113 T6 T651 Ketebalan: Min 0.2mm Width: 21-500mm Panjang: Coil atanapi plat Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Bahan baku tina strip aluminium (Strip Aluminium / strip Aluminium) anu murni aluminium atawa alloy aluminium matak -digulung alu...
  • Chinese supplier of 1050 1060 1070 1100 aluminum sheet coil

    supplier Cina 1050 1060 1070 1100 coil lambar aluminium

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb. Alumi...
  • Extrusion Profiles With Mill Finish Aluminium Tubes /Round Bar Aluminum Alloy Pipe

    Propil Tonjolan Jeung Mill Finish Aluminium Tubes / Babak Bar Aluminium Alloy Pipe

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atawa alloy aluminium ku ngolah Tonjolan janten kerung alon ...
  • 5000 Series Almg3 Aluminum 5052 5754 5083 Sheet / Plate

    5000 Series Almg3 Aluminium 5052 5754 5083 Lembar / Lempeng

    Alloy aluminium séri 5000 ngagambarkeun séri 5052, 5005, 5083, sareng 5A05.The 5000 séri aluminium lambar milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium runtuyan plat, unsur utama magnésium, sarta kandungan magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas low, kakuatan tensile tinggi, elongation tinggi, sarta kakuatan kacapean alus, tapi teu bisa strengthened ku perlakuan panas.Di wewengkon anu sarua, beurat aluminium-magnésium ...
  • 2024 7075 alloy T6 cold drawn seamless aluminum tube / pipe from China factory

    2024 7075 alloy T6 tiis digambar tube aluminium seamless / pipe ti pabrik Cina

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm Surface perlakuan Mill finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing The tube aluminium seamless boga bearing tekanan hadé ti tube aluminium kelim.Tékstur tube seamless relatif uni ...
  • Factory wholesale China Aluminum Alloy Steel Plate (1050, 1060, 1100, 2011, 2014, 2017, 2024, 2A12, 3003, 5052, 5083, 5086, 6061, 6063, 6082, 7005, 7075) Aluminum Sheet

    Pabrik borongan Cina Aluminium Alloy Steel Plate (1050, 1060, 1100, 2011, 2014, 2017, 2024, 2A12, 3003, 5052, 5083, 5086, 6061, 6082, 7082, 7063, 6082, 7063, 6082, 7063, 6082, 7063, 7063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6082, 6063, 6063, 6063, 6083, 6063, 6083, 6083, 6061, 6083, 6063, 6063, 6086, 6061, 6063, 6063 )

    plat aluminium nujul kana bahan aluminium kalayan ketebalan 0.2mm atawa leuwih kana 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atawa leuwih, sarta panjangna 16m atanapi kirang. Ieu disebut lambar aluminium atawa lambar aluminium, 0.2mm atanapi kirang nyaeta aluminium, sarta 200mm rubak atanapi kirang nyaeta baris atawa strip (tangtu Jeung kamajuan parabot badag, aya leuwih pelat aluminium kalawan rubak widest of 600mm).Plat aluminium nujul kana pelat rectangular dibentuk ku rolling ingot aluminium, nu dibagi kana aluminium murni ...
  • 7050 7075 6061 6063 6082 5083 2024 T6 / T651 Aluminium Bar Rod

    7050 7075 6061 6063 6082 5083 2024 T6 / T651 Aluminium Bar Rod

    nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6060, 6060, 6060, 6060 , 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • Chinese supplier wholesales 8011 aluminum foil for pharmaceutical,industry,packing

    supplier Cina wholesales 8011 aluminium foil pikeun farmasi, industri, packing

    Galunggung: 8011

    Status: O

    Ketebalan: 0.025mm-0.05mm

    rubak: 300mm-1000mm
    Lampu sisi tunggal atanapi lampu dua sisi

  • OEM alloy 6061 / 6082 / 6063 / 6005 industrial aluminium extrusion profiles

    OEM alloy 6061 / 6082 / 6063 / 6005 profil ékstrusi aluminium industri

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku propil Tonjolan aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 30023, 5A , 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb, Watek H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • Aluminum strip/coils 1000series, 3000series, 5000series, 6000series

    Aluminium strip / coils 1000seri, 3000seri, 5000seri, 6000seri

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Corrugated sheet metal insulation aluminium sheet corrugated aluminum sheets

    Corrugated lambar insulasi logam lambar aluminium corrugated lambar aluminium

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", diadegkeun ti taun 2006, mangrupakeun karek aluminium ngolah produksi perusahaan, restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "Rose Town" - PingYing county of Jinan wewengkon kota.

    Alat-alat produksi utama kaasup lebur na casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik rolling ngagiling panas, ngagiling rolling tiis, mesin matak-rolling, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi, corrugated. garis.

    699725509_610_副本

    logam dasar

    Ngagiling rengse coil aluminium, warna coated coil aluminium
    Aplikasi Iklan, dagang wangunan, listrik imah,

    Industri listrik, hiasan, jati kantor

    Kandel 0.2mm-2.0mm
    Toleransi +/- 0,03 mm
    Lebar 600mm, 750mm, 762mm, 914mm, 1000mm, 1219mm,

    1200mm, 1250mm, 1500mm

    Panjangna 1,5m,2,0m,2,44m,2,5m,3m.,3,5m,4m,4,5m,5m,6m
    Bungkusan Ékspor standar bungkusan seaworthy.

    Kertas tahan cai + lambaran baja + kebat

    kalawan strips baja (3-4pcs)

    Pangiriman Dumasar kana kuantitas.
    Pangiriman Wadah atanapi wadah ageung (FCL/LCL)
    pangmayaran T / T atanapi LC dina tetempoan

    HTB11orWLFXXXXXbXFXXq6xXFXXXO

    HTB1Zn23LFXXXXasXpXXq6xXFXXX4 HTB1f3T9LFXXXXbbXXXXq6xXFXXXJ

    HTB1mE1DXyjrK1RjSsplq6xHmVXaq.jpg_350x350

  • Good reputation extruded alloy 6061 6082 5083 2024 7075 round aluminum bar

    Alus reputasi extruded alloy 6061 6082 5083 2024 7075 buleud aluminium bar

    Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T4153, T4153, T4153, T415, jsb diaméterna: 10-260mm Panjang: 500-6000mm Sharpe: buleud, pasagi, sagi opat, héksagonal Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori, nyaeta, maranéhna bisa dibagi kana 9 runtuyan. : 1. 1000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 1050, 106 ...
  • Manufacturer high quality 10-260mm 6061-t6 aluminum bar

    Produsén kualitas luhur 10-260mm 6061-t6 bar aluminium

    Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T4153, T4153, T4153, T415, jsb diaméterna: 10-260mm Panjang: 500-6000mm Sharpe Babak, Square, Sagi opat, héksagonal Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori, nyaeta, maranéhna bisa dibagi kana 9 runtuyan: 1. 1000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 1050, 1060, ...
  • 5083 embossed aluminum sheet

    5083 lambar aluminium embossed

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing The patterned plat aluminium sarta dijieunna tina rolling. rolling dina bar baja jeung pola henteu rata.Alumi berpola lima...
  • Wholesale factory price 0.1-200mm thickness anodized aluminum sheet plate

    harga pabrik borongan 0.1-200mm ketebalan anodized plat lambar aluminium

    Plat aluminium nujul kana bahan aluminium kalayan ketebalan 0.2mm atanapi langkung dugi ka 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atanapi langkung, sareng panjangna 16m atanapi kirang.Disebut aluminium lambar atawa plat aluminium, 0.2mm atanapi kirang nyaeta aluminium, sarta 200mm rubak atanapi kirang nyaeta baris atawa strip.pelat aluminium / lambar biasana dibagi kana dua kategori handap: 1.According komposisi alloy: plat aluminium-purity tinggi (digulung tina aluminium-purity tinggi kalawan eusi 99,9 atawa leuwih) plat aluminium murni (t ...
  • Reflection Aluminum Mirror Sheet 3003 3004 3105 Alloy For Decoration

    Lambaran Eunteung Aluminium Refleksi 3003 3004 3105 Alloy Pikeun Hiasan

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjangna: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing aluminium bahan plat rujukan. 0.2mm atanapi langkung dugi ka 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atanapi langkung, sareng ...
  • Aluminum-Magnesium Alloy Welding Wire

    Aluminium-Magnésium Alloy las Kawat

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

  • 1060/1070/1050/1100/3003 Aluminium disc/circle for kitchen, packing and etc from China

    1060/1070/1050/1100/3003 Aluminium disc / bunderan pikeun dapur, packing jeung sajabana ti Cina

    Bunderan aluminium dihasilkeun ku Jinan Huifeng Aluminium Co. Ltd. Diadopsi ku CC & DC coils aluminium, rentang ketebalan tina 0.40mm mun 4mm, diaméter ti 160mm mun 1250mm, Jumlah alloy 1060,1100, 3003, 5052 watek H24, H16 of H16. , O

  • Seamless aluminium tube/pipe 5052/5053/5056

    tube aluminium Seamless / pipah 5052/5053/5056

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • 1060/1070/3003 Corrugated aluminum sheet/plate supplied from China Best quality

    1060/1070/3003 Corrugated aluminium lambar / pelat disadiakeun ti Cina kualitas pangalusna

    Aluminium Corrugated lambar mangrupakeun lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.

  • High quality 1060 1100 3003 3105 5052 PE PVDF painting color coated aluminum coil

    Kualitas luhur 1060 1100 3003 3105 5052 PE PVDF lukisan warna coated aluminium coil

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

  • Aluminum sheet / plate

    Lambaran aluminium / piring

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

  • 6061 6063 1060 1070 Mill Finished Decorative Square Aluminium Pipe and Hanging Ceiling Rectangular Aluminum Tube 

    6061 6063 1060 1070 Mill Réngsé Hiasan Square Aluminium Pipa sareng Gantung siling Rectangular Aluminium Tube

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • High hardness 6061 6082 7075 2024 aluminum profile for industrial use

    Teu karasa High 6061 6082 7075 2024 profil aluminium pikeun pamakéan industri

    Spésifikasi tina profil aluminium Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T45, T45, T45, 7 T45, T45, 7, T41, 6083, 6083, 6083, 6083, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6082, 6083, 6082 : Salaku gambar customer urang Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing ciri lalawanan korosi: Dénsitas profil aluminium téh ngan 2.7g / cm3, nu ngeunaan 1/3 tina dénsitas baja, tambaga atawa kuningan (7,83g / cm3, 8,93g / cm3, tuturutan).Dina kalolobaan ...
  • China factory 5052 PVDF color coated aluminum coil thickness 0.7mm

    Cina pabrik 5052 PVDF warna coated aluminium coil ketebalan 0.7mm

    Aluminium coated warna (coil aluminium coated warna), aluminium coated warna poliéster umum (coil aluminium coated warna), loba dipaké dina panels alumunium sayang madu, siling aluminium, surfaces hateup, jeung bahan leftover.Kinerjana stabil pisan, sareng henteu gampang karat.Jenis bahan anyar.Perkakas produk utamina dina aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik sareng listrik, khususna produk ieu tiasa ngeusian kosong di pasar Cina ...
  • Alloy3003 5052 6061 7075 Aluminum Plate Aluminum Sheet

    Alloy3003 5052 6061 7075 Plat Aluminium Lambaran Aluminium

    kelas: 1000 runtuyan: 1050 1060 1070 1100 1200 1235 jsb 3000 runtuyan: 3003 3004 3005 3104 3105 jsb.5000 runtuyan: 5005 5052 5083 5086 5154 5182 5251 5754 jsb.6000 runtuyan: 6061 6063 6082 jsb.8000 runtuyan: 8006 8011 8079 jsb.Ketebalan: 0.20mm-10.00mm 0,025 "0,032" 0,040 "0,050" 0,063 "0,080" 0,090 "0,100" 0,125 "0,160" 0,190 "1/4" 5/16 "3/8" 7/16 "1/2" 5 /8″ 3/4″ 7/8″ 1″ 1-1/8 1...
  • 6061 6063 7075 Aluminium Pipe/ Aluminum Tube

    6061 6063 7075 pipa aluminium / pipah aluminium

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.Klasifikasi tabung aluminium / pipa tabung Aluminium utamana dibagi kana jenis handap: Dibagi b ...