Pe PVDF Warna coated Aluminium Lambaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

Spésifikasi lambaran aluminium / piring

Jumlah alloy:

1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb

Watek:

H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

Kandel:

0.1-200mm

Lebar DC:

100-2600mm

Lebar CC:

100-1700mm

Panjangna:

500-6000mm

Perlakuan permukaan

Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

5005-5052-5754-5083-Anodized-aluminium-sheet (1)

Parabot

kuantitas

Rentang kandel

Rentang lebar

Rentang panjangna

Max loading beurat

Ngagiling rolling panas

1

25-200mm

1000-2600mm

-------------

Ngagiling rolling casting kontinyu

23

6.0-10.0mm

1000-2000mm

-------------

15000 kg

gilinding tiis

2

0.1-6.0mm

900-1700mm

-------------

12000 kg

garis rolling tiis akurasi tinggi

1

0.1-1.0mm

650-1420mm

-------------

OD 2000 mm

Panganteur

14x40T

-------------

--------------

-------------

-------------

Garis palapis

3

0,15-1,5 mm

600-1600mm

-------------

5000kg

Garis embossing

1

0,2-1,2 mm

350-1300mm

-------------

8500 kg

Straightening garis

1

0.1-2.0mm

600-1700mm

-------------

10000 kg

Garis slitting

1

0,2-3,0 mm

21-1595mm

-------------

10000 kg

Garis geser gelombang

1

0,13-0,5 mm

550-1230mm

-------------

10000 kg

Garis ngagunting

3

0.125-4.0mm

Max 1700mm

-------------

10000 kg

High-quality-1060-3003-3105-5052-PE3

Aluminium coated warna (coil aluminium coated warna), sakumaha ngaranna ngakibatkeun, nyaéta pikeun ngalakukeun perlakuan ngawarnaan palapis permukaan dina plat aluminium atawa (aluminium coil).Ilaharna dipaké nyaéta fluorocarbon aluminium coated warna (warna-coil aluminium coil) jeung poliéster aluminium coated warna (warna-coil aluminium).Volume), loba dipaké dina panels aluminium-plastik, veneers aluminium, panels honeycomb aluminium, siling aluminium, surfaces hateup, koret, kaléng, jeung produk éléktronik.Kinerjana stabil pisan sareng henteu gampang karat.Lapisan permukaan tiasa dijamin salami 30 taun saatos perlakuan khusus.Beurat per unit volume anu paling hampang diantara bahan logam.Aluminium anu dilapis warna ayeuna mangrupikeun jinis bahan énggal anu paling populér. 

Jinis coil aluminium coated:

Coil aluminium coated warna dibagi kana: poliéster coated aluminium coil (PE), fluorocarbon coated aluminium coil (PVDF).The palapis poliéster dibentuk ku baking beungeut plat aluminium pikeun sababaraha kali bisa ngabentuk adhesion kuat kontinyu Film padet miboga sipat hiasan pelindung.Éta mangrupikeun palapis anti UV.Resin poliéster ngagunakeun beungkeut éster polimér molekul tinggi dina ranté utama salaku monomér, sarta résin alkyd ditambahkeun.The absorber ultraviolét bisa dibagi kana sub-gloss na high-gloss runtuyan nurutkeun gloss nu.Bisa impart kelir euyeub kana produk aluminium berwarna, sarta boga gloss alus tur smoothness, kitu ogé tékstur unggulan jeung ngarasakeun, sarta ogé bisa ningkatkeun rasa layering sarta tilu diménsi.Bisa ngajaga objék tina kakeunaan atmosfir sarta diserang ku radiasi ultraviolét, angin, hujan, ibun, salju jeung katirisan;palapis nu bisa maénkeun peran pelindung alatan béda suhu, siklus freeze-lebur, gas corrosive sarta mikroorganisme.Utamana cocog pikeun hiasan interior sareng papan iklan. 

5005-5052-5754-5083-Anodized-aluminium-sheet

Fluorocarbon coated Warna Coil Aluminium Coil (PVDF) 

Lapisan fluorocarbon nyaéta résin PVDF utamana ngarujuk kana palapis homopolimer vinilida fluorida atanapi kopolimer vinilida fluorida sareng sajumlah leutik monomér vinil anu ngandung fluorine.Struktur kimia bahan basa asam fluorat digabungkeun jeung beungkeut fluorin/karbon.Stabilitas sareng kateguhan struktur kimia ieu ngajantenkeun sipat fisik palapis fluorokarbon béda ti palapis biasa.Salian sipat mékanis lalawanan maké, résistansi dampak boga kinerja alus teuing, utamana dina iklim kasar jeung lingkungan nembongkeun lalawanan diudar jangka panjang, kinerja anti-ultraviolet.Saatos dipanggang dina suhu anu luhur pikeun ngabentuk pilem, struktur molekul dina lapisanna ketat sareng gaduh résistansi cuaca super.Palapis fluorokarbon tiasa dibagi kana palapis fluorokarbon tradisional sareng palapis fluorokarbon nano dumasar kana struktur formasi pilem permukaan.Taun 1965, Perusahaan Kimia Pennwalt Amérika Serikat mimiti nganggo palapis fluorokarbon pikeun nyumponan palapis bahan aluminium jero ruangan sareng luar arsitéktur luhur.Rupa-rupa pilihan warna, penampilan solemn Amérika Sarikat, sarta durability geus ditambahkeun luster ka loba wangunan témbok curtain megah sakuliah dunya.Garansi produsén palapis pikeun umur jasa palapis dimimitian ti 10 taun, sareng dikembangkeun tina 15 taun dugi ka langkung ti 20 taun.Lembaga riset Amérika parantos ngalaksanakeun tés sareng ngabandingkeun kana palapis fluorokarbon, palapis super, sareng palapis umum.Sampel anu dilapis kakeunaan sinar panonpoé panas di Florida, AS, sareng kakeunaan lingkungan kasar tina hawa asin beueus 12 Taun 2015, kabuktian yén stabilitas sareng daya tahan palapis fluorokarbon 30 sareng 80% langkung luhur tibatan dua anu sanés. palapis.The coatings fluorocarbon bisa dipaké dina sagala rupa lingkungan kasar. 

Ieu hususna cocog pikeun hiasan tur tampilan hiasan indoor na outdoor di tempat umum, ranté komérsial, advertisements paméran, jsb.

Warna coated aluminium coil ciri

datar:

Teu aya indentation suhu luhur sanyawa dina beungeut cai.Henteu aya setrés sésa dina permukaan papan sareng henteu aya deformasi saatos nyukur.

hiasan:

Dicét kalayan sisikian kai jeung sisikian batu, aya rasa realistis zat sarta kaéndahan alam vivid.Pola-polana dilakukeun sacara acak, masihan palanggan rupa-rupa pilihan individu, anu tiasa ngabeungharan konotasi humanistik produk sareng masihan jalma kanikmatan anu langkung saé.

Résistansi cuaca:

Pola cet anu dibentuk ku palapis kontinyu sareng baking suhu luhur ngagaduhan ingetan gloss tinggi, stabilitas warna anu saé, sareng bédana warna minimal.Cat poliéster dijamin salami 10 taun, sareng cet fluorokarbon dijamin langkung ti 20 taun.

Mékanis:

Paké aluminium kualitas luhur, plastik jeung napel, sarta ngagunakeun téhnologi komposit canggih.Produkna ngagaduhan kakuatan lentur sareng lentur anu diperyogikeun pikeun panél hiasan.Dina iklim opat-musim, parobahan tekanan angin, suhu, kalembaban jeung faktor sejenna moal ngakibatkeun bending, deformasi, ékspansi, jsb

Perlindungan lingkungan:

Éta tahan ka uyah-alkali jeung hujan asam, teu corrode sorangan pikeun ngahasilkeun racun, teu ngaleupaskeun sagala gas toksik, teu ngabalukarkeun korosi tina keel jeung bagian tetep, sarta mangrupa retardant seuneu.Teu leuwih handap tingkat B1 nurutkeun peraturan nasional.

Warna coated aluminium coil aplikasi

Warna-coil aluminium coil boga rentang warna euyeub, naha éta pikeun residences sipil, toko komérsial badag skala atawa puseur paméran skala badag, coils aluminium warna-coated bisa nambahkeun warna kana eta.Plastisitas anu saé sareng sipat mesin ngajantenkeun bahan idéal pikeun sagala rupa wangun arsitéktur.Coils aluminium warna-coated geus disadiakeun arsiték, désainer jeung boga spasi warna pribadi pikeun tembok exterior na ceilings, sarta ogé mangrupa bahan paling idéal pikeun modeling arsitéktur.Naha éta téh wangunan skala badag multi-fungsi atawa wangunan anyar-gaya unik tur kreatif, coil aluminium coated warna salawasna bisa minuhan sarat béda tina gaya arsitéktur modern jeung klasik, sahingga wangunan leuwih warni.Produk dipaké dina loba widang kayaning panerapan éléktronik, instrumentation, cahaya, bungkusan, hiasan imah jeung saterusna.

Kisaran produk pisan lega: konstruksi (panel komposit aluminium, honeycomb aluminium, hateup papan corrugated, veneer fireproof, siling aluminium, blinds, rolling panto, panto garasi, kere, ragrag talang), panerapan éléktronik (kasus komputer, panel listrik), Lampu, jati, pemantul surya, saluran AC, jsb.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

 

The aluminium coil parabot kaasup 1850 mm rolling ngagiling panas, tilu sét 1850 mm & dua sét 1450mm rolling ngagiling tiis, ngalayang mesin geser genep sét, bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi.

 

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

 

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

5336817a4103c (2)

Customized-factory-anodized-high-quality-aluminum-plate1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali