Warta Industri

  • How to choose aluminum alloy doors and windows

    Kumaha carana milih panto jeung jandéla alloy aluminium

    一, Kumaha pikeun ngaidentipikasi kualitas jandela: Ayeuna, kualitas jandéla dihasilkeun dina pasaran dicampurkeun, kumaha carana ngaidentipikasi pro jeung kontra maranéhanana?Ieu bisa dititénan utamana tina opat aspék, nyaéta propil, asesoris hardware, kaca jeung téhnologi processing.1. Tina jihat a...
    Maca deui
  • Aluminum demand is as high as 486 tons, high carbon emission industry damages solar “green certificate”

    Paménta aluminium saluhur 486 ton, industri émisi karbon tinggi ngarusak solar "sertipikat héjo"

    Pikeun ngawates naékna suhu dina 2 ° C, Sadaya lapisan kahirupan geus remen gancangan transisi ka net emisi karbon enol, sarta ngaronjat perhatian kana énergi héjo sarta énergi renewable.Najan kitu, tim ilmiah Australia prédiksi yén lamun capa ...
    Maca deui
  • Defects and solutions in extrusion production of solar frame aluminum profiles

    Cacat sareng solusi dina produksi ékstrusi profil aluminium pigura surya

    Propil aluminium dihasilkeun ku ékstrusi.Upami anjeun henteu ati-ati salami prosés ékstrusi, sababaraha cacad bakal muncul, anu nyababkeun potongan bahan.Jeung ngaliwatan sababaraha ukuran éféktif bisa ngurangan generasi defects.Dinten ayeuna, hayu urang tingali cacad sareng solusi ...
    Maca deui
  • The characteristics and application of aluminum—Aluminum instead of copper

    Ciri jeung aplikasi aluminium-Aluminium tinimbang tambaga

    Dina taun 1960-an, kabel inti-aluminium loba dipaké pikeun ngaganti kabel inti tambaga di sakuliah dunya.Nalika sumberdaya tambaga di nagara urang ketat dina taun 1970-an, sareng teu aya seueur devisa pikeun ngimpor tambaga, ku kituna urang ogé ngusulkeun "ngaganti tambaga ku aluminium" pikeun ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Shanghai aluminum prices are expected to fluctuate at high levels

    harga aluminium Shanghai diperkirakeun turun naek dina tingkat luhur

    Pasokan: Produksi aluminium primér dina Januari-Pebruari 2022 éta 6.327 juta ton, panurunan sataun-on-taun 1.4%.Asupkeun Maret, sisi suplai domestik geus steadily naek.Ayeuna, industri aluminium hilir aya dina kaayaan recovery musiman, sarta inventory ogé geus ente ...
    Maca deui
  • The solutions of defects in extrusion production of solar frame aluminum profiles

    Solusi tina defects dina produksi Tonjolan profil aluminium pigura surya

    Propil aluminium dihasilkeun ku ékstrusi.Upami anjeun henteu ati-ati salami prosés ékstrusi, sababaraha cacad bakal muncul, anu nyababkeun potongan bahan.Jeung ngaliwatan sababaraha ukuran éféktif bisa ngurangan generasi defects.Dinten ayeuna, hayu urang tingali cacad sareng solusi ...
    Maca deui
  • Development and application of medical aluminum tube

    Ngembangkeun sareng aplikasi tabung aluminium médis

    tabung aluminium médis bisa dibagi jadi dua jenis: tabung aluminium lemes jeung tabung aluminium teuas.Tabung aluminium lemes disebut oge "tabung", nu softened sarta dipaké pikeun bungkusan creams, ointments, ointments panon jeung bentuk dosage sejen, sedengkeun tube aluminium teuas teu jadi ...
    Maca deui
  • Why is the price of aluminum ingots so strong?

    Naha harga ingot aluminium kuat pisan?

    Aluminium, nu geus kanyahoan dina logam non-ferrous, ayeuna geus jadi pastry amis.Didorong ku pasokan ketat, harga futures terus naék saprak minggu kamari, kalayan paningkatan kumulatif 6.66%.Sarta Senén ieu, Shanghai Aluminium (22245, -1135,00, -4,85%) terus naek sharply, risi ...
    Maca deui
  • Aluminum-magnesium-manganese plate supports

    Plat aluminium-magnésium-mangan ngadukung

    Ngaronjatkeun bracket T ngawangun pikeun hateup logam aluminium-magnésium-mangan Aluminium-magnésium-mangan logam hateup ngaitkeun (aluminium-magnésium-mangan plat hateup datar rojongan tetep) The rojongan tetep pikeun hateup logam aluminium-magnésium-mangan disebut ogé aluminium-alloy rojongan.Éta dijieun tina ...
    Maca deui
  • All aluminum furniture! The first choice for future homes

    Sadaya parabot aluminium!Pilihan kahiji pikeun imah hareup

    Anu mimiti, hayu atuh ngobrol ngeunaan dapur!Dapur mangrupikeun tempat anu beueus sareng kotor, janten lomari di dapur anu paling nyusahkeun.Aranjeunna rentan ka mildew.Aranjeunna moal katingali saé saatos atanapi dua taun upami aranjeunna nembé direnovasi.Ayeuna aya alloy sadaya-aluminium tinimbang mate kai ...
    Maca deui
  • Aluminum: Policies are frequently introduced, and aluminum prices fluctuate more

    Aluminium: Kawijakan anu remen diwanohkeun, sarta harga aluminium turun naek leuwih

    Pokus minggu Minggu kamari, Komisi Pangwangunan sareng Reformasi Nasional ngaluarkeun "Barometer Tuntasna Target Kontrol Ganda Konsumsi Énergi di Rupa-rupa Wewengkon dina Satengah Kahiji 2021".Inténsitas konsumsi énergi 9 propinsi (wilayah) di Qinghai, Ningxia, Guan...
    Maca deui
  • News continues to interfere, and aluminum prices are on the strong side

    News terus ngaganggu, sarta harga aluminium di sisi kuat

    Kauntungannana: 1. Beja panganyarna terus ngaganggu.Pabrik aluminium Tomago Australia tiasa nyanghareupan résiko pamotongan produksi kusabab ngasingkeun karyawan.Pabrik aluminium aya di New South Wales sareng mangrupikeun smelter aluminium panggedéna di Australia kalayan kapasitas produksi taunan ...
    Maca deui
  • The Australian iron ore business collapsed! China has launched a series of big moves to support the steel industry

    Usaha bijih beusi Australia runtuh!Cina geus dibuka runtuyan belah badag pikeun ngarojong industri baja

    Cina lega sareng beunghar sumber daya mineral.Nanging, kumargi Cina mangrupikeun nagara industri panggedéna di dunya sareng ngabutuhkeun sumber daya anu ageung, sababaraha sumber mineralna kedah diimpor.Ngeunaan sumber daya bijih beusi sareng batubara anu biasa dianggo dina industri Cina, sanaos total r ...
    Maca deui
  • Once Russia imposes taxes, Rusal may restrict aluminum exports

    Sakali Rusia maksakeun pajeg, Rusal bisa ngawatesan ékspor aluminium

    Rusal International PJSC, produser aluminium panggedena di luar Cina, bisa ngawatesan ékspor logam sanggeus tariffs ditumpukeun dina kiriman mawa pangaruh bulan hareup.Pausahaan ékspor ngeunaan 3 juta ton aluminium unggal taun, sarta taun ieu bisa ngurangan jualan na aluminium ku ratusan tho ...
    Maca deui
  • Ngalereskeun aluminium

    Numutkeun kana "Pendapat Pitunjuk ngeunaan Nguatkeun Pencegahan sareng Kontrol Lingkungan Ékologis Sumber Proyék Konstruksi "Dua Highs" anu dikaluarkeun ku Kamentrian Ékologi sareng Perlindungan Lingkungan sababaraha dinten ka pengker, industri pamrosesan aluminium henteu aya ...
    Maca deui
  • Pola suplai sareng paménta dirojong ogé, sareng volatility harga aluminium jangka pondok kuat

    Sajumlah ageung karbon dioksida dihasilkeun nalika produksi aluminium éléktrolitik.Ieu henteu saluyu sareng sumanget "netralitas karbon" sareng "puncak karbon" anu diajukeun ku pamimpin Cina taun ka tukang.Dina mangsa nu bakal datang nalika perlindungan lingkungan beuki hargana, kamajuan e ...
    Maca deui
  • Bagikeun |Dalapan faktor mangaruhan kakuatan kacapean bahan logam

    Kakuatan kacapean bahan pisan sénsitip kana sababaraha faktor éksternal sareng internal.Faktor éksternal kalebet bentuk sareng ukuran bagian, permukaan permukaan sareng kaayaan pamakean, jsb. Faktor internal kalebet komposisi bahan sorangan, kaayaan t...
    Maca deui
  • EU ngajukeun pikeun maksakeun pajak karbon dioksida pikeun aluminium sareng pupuk

    Numutkeun draf proposal, Komisi Éropa bakal ngajukeun mékanisme adjustment wates karbon pikeun listrik diimpor ti Uni Éropa.The tariffs anyar bakal numbu ka waragad geus Nyanghareupan ku produser EU sarta bakal dilarapkeun ka produk handap: semén Portland, al...
    Maca deui