warta parusahaan

  • How to improve the yield of aluminum profiles?

    Kumaha carana ningkatkeun ngahasilkeun propil aluminium?

    Lamun harga jualan propil aluminium tetep unchanged, nu leuwih luhur biaya produksi, nu handap kauntungan.Ayeuna, dina lingkungan kasar tina rising harga bahan baku, rising gajih pagawe, pangajén tina RMB, rising harga énergi, sarta ngaronjatkeun burdens pajeg, nu competi...
    Maca deui
  • Inspection methods and standards for solar frame aluminum profiles

    Métode pamariksaan sareng standar pikeun profil aluminium pigura surya

    Saatos profil aluminium pigura surya dihasilkeun, éta perlu inspeksi ditampa, sarta inspeksi ngan bisa ngasupkeun prosés salajengna sanggeus ngaliwatan inspeksi.Dinten ieu kami bakal diajar metode sareng standar pamariksaan profil aluminium pigura surya.1. Flatness: Teundeun profil aluminium w ...
    Maca deui
  • The aluminum alloy pavilion allows you to abandon the noise of the outside world and establish a healthy lifestyle

    Alumunium alloy paviliun ngidinan Anjeun pikeun abandon noise tina dunya luar jeung nyieun hiji gaya hirup cageur

    Tangkal budaya tradisional nagara urang ngagaduhan akar anu jero, sareng paviliun aluminium Cina énggal janten populér.Nalika ngahias kebon luarna, beuki seueur pamilik bakal milih pikeun nambihan sababaraha gedong kalayan unsur Cina.mastaka aluminium Cina anyar geus jadi prioritas maranéhanana.Obyék ...
    Maca deui
  • Non-ferrous metals

    Logam non-ferrous

    Logam non-ferrous: [Metallurgy] logam non-ferrous, dina harti sempit, logam non-ferrous disebut oge logam non-ferrous, nu mangrupakeun istilah umum pikeun sakabéh logam iwal beusi, mangan, jeung kromium.Logam non-ferrous dina harti lega ogé kaasup alloy non-ferrous.Paduan non-ferrous mangrupakeun alloy ...
    Maca deui
  • Share | Top machinery manufacturing-aircraft blades

    Bagikeun |Top mesin manufaktur-wilah pesawat

    1 Ngolah sabeulah Sabeulah mangrupa bagian permukaan bentuk bébas has.Nalika ngolah jenis ieu bagian, aya ciri a: ipis, gampang deform salila ngolah, sarta bahan biasana stainless steel, alloy Monel, INCONEL, titanium jeung nikel basis hésé-to-mesin alloy materia...
    Maca deui
  • IAI: Paménta aluminium diperkirakeun ningkat ku kira 80% ku 2050. Aluminium sekundér bisa minuhan satengah tina paménta

    Numutkeun data anu dikaluarkeun ku International Aluminium Institute (IAI) di London, jumlah besi tua aluminium heubeul ngahontal catetan 20 juta ton dina taun 2019, kira-kira 60% tina total jumlah besi tua aluminium taun éta, anu hartosna 300 juta. ton émisi gas rumah kaca ...
    Maca deui
  • Aplikasi aluminium dina kandaraan peluncuran

    Aluminium geus jadi bahan konci penting pisan dina kandaraan peluncuran, sabab alloy aluminium boga dénsitas low jeung kinerja hawa low unparalleled alus teuing.Hidrogen cair sareng tanki bahan bakar oksigén cair tina rokét peluncuran didamel tina alloy aluminium.Struktur utama kabin ...
    Maca deui