Naon kaunggulan jeung kalemahan tina aluminium clad panto kai jeung jandéla

Pentingna jandéla salaku "panon" imah téh timer dibuktikeun.Kalayan paningkatan kualitas kahirupan, panto sareng jandéla tradisional laun-laun mundur tina pasar, sarengaluminium-cladpanto kai jeung jandéla jeung penampilan leuwih fashionable jeung kinerja leuwih kuat geus datang kana tetempoan urang..

aluminum clad door

Struktur tinaaluminium-cladpanto jeung jandéla kai

Aluminium-cladlawang kai jeung jandéla anu dumasar kana kai padet, dijieunna tinapropil alloy aluminiumjeung kai, sarta disambungkeun ku métode mékanis.Panto jeung jandéla disambungkeun ku klip husus.Aranjeunna gaduh pangaruh hiasan ganda.Aranjeunna kai haneut tur elegan ti interior.Jandélana luhur-tungtung sareng méwahalloy aluminiumjandéla lamun ditempo ti luar.Nengetan ngabedakeun antaraaluminium-cladpanto kai jeung jandéla jeung kai-cladalumuniumpanto jeung jandéla.Aluminium-cladlawang kai jeung jandéla boga leuwih kai, sarta kai-cladalumuniumpanto jeung jandéla boga kai kirang.Kanyataanna, kayu-cladedalumuniumpanto jeung jandéla nu masih rusak sasaksistem aluminium.

aluminum clad window

Seamless las

Aluminium-cladkai mangrupakeun kombinasi antara kai indoor jeung outdooralumuniumdisambungkeun ku panyambungna nilon.Luaralumuniumbisa dijieun jadi warna anu sarua salaku masarakat, bari Ngahindarkeun kai indoor ti angin jeung panonpoé, éféktif blocking hujan jeung angin jeung keusik.Di dieu kuring hoyong difokuskeun sadayana, sabab anjeun milihaluminium-cladlawang kai jeung jandéla, Anjeun kudu milih las seamless tina luaralumunium.Beda jeung juru-juru sasak anu rusakalumuniumpanto jeung jandéla, kakuatan gabungan teu cukup, jadi pangaruh las seamless of aluminium-cladkai jeungalumuniumbakal leuwih hadé.

Hardware

Inaluminium-cladlawang kai jeung jandéla, asesoris hardware pohara penting.Kusabab beurat hiji jandela muka luhur, lamun hardware dijieunna tina domestik atawa diimpor hardware, éta bisa ngabalukarkeun kacilakaan kaamanan (contona, kipas ragrag na hurts jalma), nu reflected pentingna hardware panto jeung jandela. Dina waktos ayeuna, kayaning hardware Jerman Winkhaus, hinge beban-bearing super bisa ngangkat leuwih ti 200 kg, ngaleungitkeun résiko panto na jandéla ragrag, sarta eta diimpor ti Jerman.

Aluminum clad

Kaca

Aluminium-cladpanto jeung jandéla kai disebut "N95" dina panto jeung jandéla ku insiders industri.Kusabab insulasi panas anu luar biasa sareng insulasi sora, aranjeunna tiasa ngasingkeun polusi sora luar langkung efektif tibatan sasak rusak.alumuniumjandéla, sarta mibanda insulasi sora hadé tur pelestarian panas.Bagian tina eta gumantung kana bahan utamana nyaéta kai padet.Konduktivitas kai leuwih handap tinaalumunium, ku kituna boga insulasi termal hadé.Bagian séjén gumantung kana konfigurasi kaca.Disarankeun pikeun ngonpigurasikeun kaca kerung atawa ganda pikeunaluminium-cladpanto jeung jandéla kai.The kerung tempered ganda pérak low-e ngeusi gas inert pikeun ngajauhkeun anjeun tina gangguan dunya luar.

sealing strip

Perlu dipikanyaho yén sealing strips tina panto na jandéla lolobana dijieunna tina bahan EPDM, sarta leuwih hadé éta mobil-grade komposit sealing strip, sarta sealing strips pikeun.aluminium-cladlawang kai jeung jandéla ogé bisa katutupan bolu sealing strips.Élastisitas sareng kateguhan sealing strips saé pisan.Bisa éféktif ngaronjatkeun kinerja sealing tinaaluminium-cladjandéla kai antara muka jeung nutup jandela, sarta lalawanan sepuh nyaeta diantara bahan ayeuna.

aluminum extrusion

Kaunggulan tinaaluminium-cladpanto jeung jandéla kai:

Hemat énergi sareng insulasi sora

Aluminium-cladlawang kai jeung jandéla dijieunna tina kai padet turpropil aluminium.Sababpropil aluminiumhampang sareng kuat, sareng kai padet mangrupikeun konduktor suhu sareng sora anu goréng,aluminium-cladlawang kai jeung jandéla boga alus teuing énergi-hemat jeung épék insulasi sora.

Keketat kuat

Dibandingkeun jeung panto biasa na jandéla, prosés tinaaluminium-cladlawang kai jeung jandéla téh leuwih lengkep jeung pajeulit, tur aya bagian leuwih cocog.Strip sealing tina bahan EPDM dilengkepan asesoris hardware sareng sababaraha titik konci pikeun ngajantenkeun ketat pisan.Cooperate jeung konfigurasi hardware, Ieu teu ngan bisa mastikeun kinerja sealing kuat, tapi ogé kuat kinerja anti maling, sarta ogé bisa ngawujudkeun fungsi multi-sudut lawang jero tur inverted ventilasi jempé.

aluminum profile

Kakurangan tinaaluminium-cladpanto jeung jandéla kai:

Biaya tinggi sareng nyéépkeun waktos

Aluminium-cladpanto jeung jandéla kai diwangun ku kai padet turpropil aluminium.Dibandingkeun sareng panto sareng jandéla plastik-baja biasa, biaya profilna langkung luhur.Salian sarat kualitas luhur sareng prosés produksi anu rumit, waktos sareng biaya tenaga kerja ageung pisan, janten hargana.aluminium-cladjandéla kai loba nu leuwih luhur ti nu biasaalumunium-jandela palastik.

aluminum profiles(1)

Sacara umum, kaunggulan tinaaluminium-cladpanto jeung jandéla kai pasti jauh leuwih ti kalemahan, naha étaaluminium-cladlawang kai jeung jandéla bisa gancang jadi populér di pasar.Ganti ku high-endaluminium-cladpanto jeung jandela kai, nyieun muka jeung nutup panto jeung jandela hiji pelesir, nyieun imah warmer jeung leuwih welcoming.

 


waktos pos: Nov-30-2021