Naha Titan Machinery (TITN) ngaleuwihan inventaris ritel sareng borongan taun ieu?

Investor kabetot dina saham ritel sareng borongan kedah milarian perusahaan anu paling saé dina grup.Naha Titan Machinery (TITN) mangrupikeun salah sahiji saham taun ieu?Hayu urang nyandak katingal ngadeukeutan dina kinerja taun-ka-date saham urang pikeun manggihan.
Titan Machinery mangrupikeun salah sahiji 211 perusahaan dina grup ritel sareng grosir.Grup ritel sareng grosir ayeuna rengking kadua dina peringkat industri Zacks.Peringkat Séktor Zacks nganggap 16 grup industri anu béda.Ukur rata-rata Rengking Zacks tina saham individu dina grup, sareng daptar industri tina anu pangsaéna dugi ka anu awon.
Zacks Rank mangrupikeun modél anu kabuktian anu nyorotkeun rupa-rupa saham kalayan ciri anu leres pikeun ngalegaan pasar dina hiji dugi ka tilu bulan ka hareup.Sistim nu nekenkeun révisi ramalan earnings sarta mangpaat pikeun pausahaan kalawan prospek earnings ningkat.Peringkat Zacks TITN ayeuna nyaéta # 1 (Strong Buy).

微信图片_20200326113041
Estimasi konsensus Zacks tina panghasilan full-taun TITN naék 23.55% dina kuartal terakhir.Ieu nunjukkeun yén sentimen analis ningkat sareng prospek pendapatan saham langkung optimis.
Data panganyarna kami anu sayogi nunjukkeun yén ti mimiti taun kalénder, tingkat balikna TITN sakitar 43.63%.Kontras, laju rata-rata mulang pikeun perusahaan ritel sareng grosir nyaéta -0.62%.Ieu ngandung harti yén Titan Machinery geus outperformed industri maranéhanana dina watesan taun-ka-date mulang.
Dibagi deui, TITN milik industri ritel otomotif sareng borongan, anu kalebet 9 perusahaan mandiri sareng ayeuna rengking kaopat dina rengking industri Zacks.Rata-rata, grup naék ku rata-rata 35.42% dugi ka taun ieu, anu hartosna TITN parantos langkung saé dina hal pangulangan taun-taun.
Investor dina industri ritel sareng borongan bakal hoyong nengetan caket kana TITN nalika nyobian neraskeun prestasi anu padet.
Hoyong naséhat panganyarna ti Zacks Investment Research?Dinten ayeuna, anjeun tiasa ngaunduh 7 saham pangsaéna pikeun 30 dinten ka hareup.Pencét pikeun kéngingkeun laporan gratis ieu Titan Machinery Inc. (TITN): Laporan Analisis Saham Gratis Pikeun maca tulisan ieu dina Zacks.com, klik di dieu.
BP ngahontal kauntungan $7.8 milyar dina genep bulan kahiji 2021, sareng rugi $21.2 milyar dina satengah munggaran 2020.
Harga saham Pinterest (NYSE: PINS), Coupang (NYSE: CPNG) sareng Coinbase Global (NASDAQ: COIN) murag bulan kamari.Salah sahiji losers pangbadagna bulan panungtungan éta Pinterest, anu nilai pasar shrank ku leuwih ti saparapat dina bulan Juli.Hit pangbadagna lumangsung dina dinten dagang panungtungan bulan, sakumaha harga saham Pinterest urang plummeted 18% sanggeus pengumuman hasil finansial nguciwakeun.
"Rencana Asuransi Kahirupan Asing" nyadiakeun panyalindungan hirup bari nyandak akun duanana panghasilan jeung perlindungan asuransi hirup.Diskon taun kahiji dugi ka 10%, tunduk kana syarat sareng kaayaan.
Investor hariwang yén industri téknologi anu parah di China tiasa nyanghareupan tingkat pangaturan anu énggal.
Nalika usaha konci ningkat sareng raksasa industri terus ngirangan beban hutangna, General Electric ngarobih karugian janten kauntungan.
(Bloomberg) -A cabang agénsi warta resmi Cina dikutuk kaulinan salaku "candu méntal" jeung "obat éléktronik", nu dipicu kasalempang yen Beijing bakal nangtukeun tetempoan na on sektor kaulinan pangbadagna di dunya.Tencent Holdings Ltd mingpin pasar régional pikeun ngajual kaluar.Serangan pangaturan dina industri mimitian ti fintech dugi ka pendidikan.Saatos laporan populér ku média dioperasikeun ku Xinhua News Agency, parusahaan Cina urang paling berharga ngagabung kana saham kaulinan pesaing mimitian ti NetEase mun Nexon Co., sarta plunged.

HTB1lKOGQAzoK1RjSZFlq6yi4VXaR.jpg_350x350
Chip NVIDIA ngawasaan masa depan mobil nyetir mandiri sareng kaulinan awan, sedengkeun pasar semikonduktor global aya dina kaayaan kakurangan pasokan.Naha anjeun kedah mésér saham NVIDIA ayeuna?
Kumaha anjeun nangtukeun kasempetan pasar saham?Naha ieu windfall, kabaruntugan, atawa hasil tina tata ati, strategi pikeun ngamangpaatkeun sagala kasempetan kabuka?Investor Savvy bakal milarian anu terakhir, milarian saham anu tiasa masihan insentif pikeun asup ka pasar, naha harga saham anu luhur atanapi rendah, atanapi ulasan positif panganyarna ti analis - atanapi langkung saé, kombinasi tina tilu.Janten aya file konfigurasi.Kami geus dipaké database TipRanks pikeun manggihan tilu saham anu cocog pikeun eta-saham kalawan Strong Buy con
Ngurangan waragad.Tempo sabaraha anjeun tiasa nyimpen kalawan Saxo.Aya resiko dina dagang instrumen finansial.
Jay Jacobs, wakil presiden senior sareng kapala panalungtikan sareng strategi di Global X ETF, ngabahas akuisisi Square ngeunaan Afterpay sareng Yahoo Finance.
Saham perusahaan perjalanan ruang angkasa Sir Richard Branson Virgin Galactic (NYSE: SPCE) ditutup 6.3% dina Senén.Dina henteuna warta penting anu sanés, anjeun tiasa hatur Deutsche Bank pikeun warta éta.Salaku CNBC dilaporkeun engké isuk ieu, Deutsche Bank ngarilis laporan anyar dina pasar spasi.
Ratusan pausahaan Cina didaptarkeun di pasar AS.Cina mangrupikeun nagara pangpadetna di dunya sareng ékonomi kadua panggedéna, kalayan kelas menengah kota anu maju sareng kagiatan wirausaha anu luar biasa.Biasana, iraha waé, aya puluhan saham Cina anu ngalaksanakeun pangsaéna dina sababaraha industri.
Perang PvP sareng PvE.Dagang jeung karajinan.Anggo kendaraan anjeun nyalira pikeun ngalawan pamaén nyata.Ngadaptar kiwari sarta maénkeun kaulinan haratis!
Baillie Gifford, perusahaan manajemén investasi Inggris anu ageung, parantos ngaluarkeun surat investor "Long Term Global Growth Fund" pikeun kuartal kadua 2021-salinan anu tiasa diunduh di dieu.Dana éta ngarékam tingkat balik suku saparapat tina 13.59% dina kuartal kadua 2021, sedengkeun tingkat pengembalian MSCIna nyaéta 7.53% […]
Panghasilan anu luar biasa nyababkeun saham produsén chip, anu didagangkeun murah dibandingkeun sareng pasar saham anu langkung lega.
Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas 10 pangalusna saham interest tinggi-pondok mésér ayeuna.Upami anjeun hoyong ngalangkungan analisa rinci ngeunaan saham ieu, mangga langsung ka 5 saham harga tinggi jangka pondok pangsaéna pikeun mésér ayeuna.Saham anu gaduh minat pondok anu luhur sok ngadominasi headline dunya kauangan […]
Sanaos pasar caket kana tingkat luhur sadaya waktos, pertumbuhan luhur, nilai sareng saham panghasilan ieu tiasa nyiptakeun kabeungharan pikeun investor.
Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas 10 saham dibeuli ku Reddit's WallStreetBets saméméh earnings.Upami anjeun hoyong ngalangkungan analisa rinci ngeunaan saham ieu, mangga langsung ka 5 saham anu digaleuh ku Reddit's WallStreetBets sateuacan panghasilan.Saatos ngalaman panas taun 2020, ékonomi AS parantos hirup deui dina sababaraha sasih […]
Raksasa e-commerce Cina Alibaba (BABA) bakal ngarilis laporan kauangan kuartal kahiji pikeun taun fiskal 2022 dina 3 Agustus. Dina genep bulan katukang, harga saham perusahaan parantos turun 26% sareng ayeuna nuju dagang langkung ti $195.Ningali pamulihan makroekonomi Cina sareng prosés digitalisasi anu gancangan, éta pantes pikeun ningali dasar-dasar Alibaba sateuacan hasilna diumumkeun.Sakumpulan data anu kuat dina kuartal kahiji tiasa ngabantosan saham pikeun meunangkeun deui kapercayaan investor, janten hayu urang ningal langkung caket kana pandangan analis Stre.
Saatos seueur kajadian dramatis sareng sababaraha kunjungan pulisi, anjeunna unggul.Saha anu bakal nyangka yén salembar kertas leutik tiasa kuat pisan?
Ieu fakta tiis sejen nu loba proponents of low-dibanderol saham teu ngawartoskeun anjeun: Loba low-dibanderol saham geus low pikeun lila.
Di Wall Street, Agustus ngagaduhan awal anu saé dina 2021, tapi bulan ieu sering dibarengan ku karusuhan di pasar saham.
Anjeun panginten tiasa nyangka yén saham naon waé anu dipilih sacara saksama ku Warren Buffett sareng manajer investasi luhurna bakal dihargaan ku kalolobaan investor.Sababaraha saham di Berkshire Hathaway (NYSE: BRK.A) (NYSE: BRK.B) portopolio boh dielehkeun, atawa anu hargana murah, atawa duanana.Di dieu tilu saham Buffett undervalued anu ayeuna meuli wijaksana.


waktos pos: Aug-03-2021