EU ngajukeun pikeun maksakeun pajak karbon dioksida pikeun aluminium sareng pupuk

Numutkeun draf proposal, Komisi Éropa bakal ngajukeun mékanisme adjustment wates karbon pikeun listrik diimpor ti Uni Éropa.

The tariffs anyar bakal numbu ka waragad geus Nyanghareupan ku produser EU sarta bakal dilarapkeun ka produk handap: semén Portland, semén alumina tinggi, semén slag, semén persulfate sarta semén teuas sarupa, naha berwarna atanapi henteu, clinker atanapi henteu Bentuk;asam nitrat, asam nitrat sulfonic, amonia, pupuk mineral atawa pupuk kimia;ingot baja atawa wangun primér séjén tina beusi jeung baja non-alloy;beusi semi-rengse atawa baja non-alloy, produk digulung datar tina beusi atawa baja non-alloy;beusi atawa non-alloy steel Bar;aluminium unwrought;bubuk aluminium sarta flakes;kawat aluminium, bar jeung propil;tabung aluminium

Catetan: Proposal bakal diumumkeun dina 14 Juli sareng tiasa dirévisi;proposal pajeg kudu disatujuan ku legislatif EU


waktos pos: Jun-04-2021