Ngembangkeun sareng aplikasi tabung aluminium médis

Médistabung aluminiumbisa dibagi jadi dua jenis:tabung aluminium lemesjeungtabung aluminium teuas.Thetube aluminium lemesdisebut ogé "tabung", anu dilembutkeun sareng dianggo pikeun bungkusan krim, salep, salep panon sareng bentuk dosis sanés, sedengkeuntube aluminium teuashenteu lemes sareng dianggo pikeun bungkusan sapertos tablet Effervescent, tablet, kapsul, semprot sareng bentuk wadah wadah anu sanés.Dua jinis wadah ieu didamel tinaproduk aluminium murni(eusi aluminium teu kudu kirang ti 99,5%).Thebahan alumuniumboga rupa-rupa sumber sarta mibanda sipat alus teuing husus pikeun logam: alus lampu-shielding sarta tightness hawa, nu pinuh bisa minuhan sarat husus obat: Daur ulang gampang moal ngotoran lingkungan sarta akur jeung konsép panyalindungan lingkungan.Ku alatan éta, dina elmu bahan kacida dimekarkeun kiwari, éta masih boga kaunggulan irreplaceable.Éta ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng prospek pangembangan anu saé dina seueur bahan bungkusan farmasi di bumi sareng di luar negeri.

Hfb63466ad9e941b2985a6c065ddd5049r

Produksi, aplikasi sareng sajarah pangembangantube lemes aluminiumKawilang panjang, sarta eta geus undergone tilu generasi ngagantian.Produk miheulaan nyaéta selang timah-timah (saleresna, éta kedah janten miheulaantabung aluminium).Timah tiasa nyababkeun ngarugikeun serius pikeun awak manusa, sareng sumber timah kirang, janten parantos lami dileungitkeun ku pasar.Generasi kadua nyaétatube lemes aluminium.Kusabab sealing goréng, jenis ieu produk teu bisa ngasingkeun ubar tina hawa.Thebahan aluminium kakeunaanjeung ubar nu rawan réaksi kimiawi, nu langsung ngalibetkeun kasalametan tamba.Ku alatan éta, produk misalna geus lila ngaleungitkeun di nagara deungeun.Pasar domestik gancang turun.Diganti ku produk generasi katilu.Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara parantos netepkeun étatabung aluminiumkudu boga palapis jero, pilem sealing ipis-luhur, percetakan jeung palapis buntut, nu mangrupakeun produk generasi katilu.

HTB1eDopb_Zmx1VjSZFGq6yx2XXan

Dibandingkeun sareng produk generasi kadua, tingkat téknis tina generasi katilutabung aluminiumdasarna béda jeung ningkat.Mibanda pilem sealing luhur ipis jeung palapis sealing dina buntut, nu bisa mastikeun yén ubar teu datang kana kontak jeung hawa atawa teu datang kana kontak jeung hawa salila periode gudang.Bakal aya bocor atanapi garing.Lapisan témbok jero sacara efektif tiasa ngasingkeun kontak langsung antara ubar sareng logamalumunium, sarta nyadiakeun jaminan dipercaya pikeun efficacy jeung kaamanan tamba dina periode validitas;téhnologi percetakan multi-warna (leuwih ti 8 kelir di nagara deungeun, The domestik umum 4-8 kelir) nyieun penampilan leuwih geulis.Dina taun-taun ayeuna,tabung aluminiumkalawan huluna beberesih plastik sarta tabung salep sungut seukeut kalawan huluna beberesih ogé geus dimekarkeun, nu bisa nyingkahan blackening tinaalumuniumdihasilkeun alatan gesekan tina sungut threaded, sarta éféktif ngaronjatkeun kabersihan obat jeung kasalametan nginum obat.

Hccfaccda139b4e6a90899762d8254089v.jpg_

Kalayan asupna WTO sareng daptar obat over-the-counter (OTC), sipat unggulan generasi katilu.tabung aluminiumproduk leuwih deukeut jeung saluyu jeung kabutuhan konsumen jeung ngembangkeun pasar, sarta prospek aplikasi anu lega.Kaléng aluminium teuasogé loba dipaké di nagara deungeun kusabab ciri alus teuing sarua salaku hoses.Produksi aslina sarta aplikasi tina kaléng teuas di Cina dasarna kosong, umumna diganti ku kaca atawa plastik.Nanging, kusabab pamekaran perusahaan farmasi gabungan Sino-asing dina taun-taun ayeuna, aya ogéalumuniumtablet sarta kaléng aerosol dihasilkeun ku parabot diimpor, sarta aranjeunna geus dimimitian pikeun dipaké dina jumlah badag., Ku kituna ngaronjatkeun kaamanan sarta estetika ubar, sarta ogé ngaronjatkeun kelas ubar, sarta bets produk geus diasupkeun ka pasar asing.Kalayan ékspansi paménta pasar sareng bentuk dosis, nalika tingkat paménta konsumen ningkat, prospek pasartabung aluminium teuasogé optimis pisan.

HTB1NESoXvvsK1RjSspdq6AZepXaD.jpg_350x350

Bungkusan farmasi mangrupikeun bagian integral tina obat-obatan.Prinsip anu langkung dasar sareng penting nyaéta yén éta kedah nyumponan sarat kualitas obat-obatan anu dibungkus, khususna kasalametan sareng genah sareng reliabilitas nalika dianggo ku konsumen.Duanana hoses sareng kaléng keras mangrupikeun bahan bungkusan anu langsung ngahubungi ubar sareng dianggo langsung tanpa beberesih.Aranjeunna digolongkeun kana kelas produk dina peraturan manajemén ubar.Ku alatan éta, salian kualitas penampilan, tingkat teknis alamiah sareng tingkat kualitas produk ogé faktor penting anu kedah ditalungtik sareng diverifikasi nalika milih aplikasi.Aya seueur kombinasi bahan palapis jero, sadayana kalebet résin thermosetting.Di antarana, résin epoxy-phenolic, résin epoxy-amino, epoxy-étilena jeung résin séjén kalawan kinerja alus sarta kualitas luhur utamana ditambahkeun.Kadang-kadang jumlah titanium dioksida anu pas ditambah.Résin epoksi maénkeun peran utama dina palapis, sareng résin bisphenol A linier kalayan beurat molekul anu luhur umumna dianggo.Contona, résin epoxy tipe E-03 ngabogaan beurat molekul rata-rata 3750. résin ieu loba gén polar dina molekul.Saatos curing, interaksi polar jeung molekul logam ngahasilkeun gaya mengikat pisan kuat, nu cukup.Bisa nolak erosi tina sababaraha pangleyur polar kuat sarta Uap, kukituna enhancing stabilitas fisik palapis ka ubar;sabab ranté kovalén aslina teu ancur salila prosés curing, laju shrinkage bahan low (kirang ti 2%), jeung stress internal leutik, kinerja stabil, sarta kasaluyuan jeung stabilitas kimiawi jeung sagala rupa ubar nu dimekarkeun;euweuh ranté éster dina molekul sanggeus curing, nu ngaronjatkeun résistansi alkali (umumna coatings mindeng teu stabil pikeun zat basa);molekul panjang ranté nu gampang pikeun muterkeun jero, sarta palapis nu fléksibel, meh moal megatkeun jeung layu atawa gugur nalika pamakéan.Segel buntut nujul kana lapisan sealing dina tungtung selang (tangki teuas teu boga proses ieu).tightness na oge sarana penting pikeun minuhan sarat husus ubar.Éta sacara efektif tiasa nyegah kabocoran ubar, sareng khususna cocog pikeun persiapan isotonic atanapi persiapan gél.Dasar kalawan leakage kuat, kayaning ointments ophthalmic, ayeuna umumna disegel ku anjing laut buntut pikeun ngaronjatkeun tightness maranéhanana.Bahan tina lapisan segel buntut umumna copolymer acrylate, lolobana cet basis cai.palapis ngabogaan gelar tangtu kalenturan sarta bisa ngeusian sela leutik ditabung aluminiumngégél jeung meungpeuk sagala mungkin leakage "saluran" .Saatos percobaan komparatif, sampel tube aluminium kalawan lapisan segel buntut ngeusi minyak tanah.Teras digantung, sareng sadaya conto henteu bocor dina sataun, sareng langkung ti satengah sampel tanpa segel buntut bocor kirang ti sabulan.

1

Kusabab produk generasi katilu parantos nerapkeun seueur téknologi anyar, prosés énggal sareng bahan énggal, tingkat kualitas éksternalna ogé parantos ningkat pisan dibandingkeun sareng produk sateuacana.Contona, aplikasi tina résin poliéster (atawa polyurethane) coatings jeung inks percetakan anyar geus dijieunalumuniumTembok luar tabung ieu dipapaésan kalayan kacaangan hadé, résistansi abrasion sarta lalawanan cuaca, sarta diluyukeun kana wewengkon géografis lega Cina sarta béda iklim badag;téhnologi percetakan multi-warna expands kamampuhan produk pikeun adaptasi jeung pola kompléks jeung téks, sarta ngaronjatkeun éfék estetika , Geus ningkat kelas produk, sarta ngurangan kamungkinan counterfeiting ka extent tangtu.alumunium-pipa komposit plastik, nu loba dipaké di pasar, loba dipaké dina industri kimia sapopoé kusabab penampilan geulis maranéhanana.Ngeunaan patarosan naha éta cocog pikeun bungkusan farmasi, jalma-jalma di industri umumna yakin yén tabung komposit gaduh kakurangan anu jelas relatif ka sarat khusus obat.Kusabab salian alesan panyalindungan lingkungan, tabung komposit teu éféktif direngsekeun "rebound" jadi jauh, sarta hawa luar ogé geus nyokot kauntungan tina kakurangan asup.

HTB1tnmoXDjxK1Rjy0Fnq6yBaFXas.jpg_350x350

Sakumaha urang terang, sadaya prosés bahan bungkusan farmasi sareng produksi farmasi sareng pangaléngan réngsé dina lingkungan anu bersih, kalayan pertimbangan kabersihan sareng kaamanan.Tapi, sajumlah ageung hawa anu teu dimurnikeun ti dunya luar disababkeun ku fenomena "rebound" tina tabung komposit asup kana tabung pikeun langsung ngahubungi ubar, anu écés henteu pantes, sareng teu tiasa dihindari yén polusi sekundér ubar bakal kajantenan.Henteu paduli farmasi kelas luhurtabung aluminium or kaléng aluminium, Pikeun ngahontal efisiensi luhur, kualitas luhur, jeung tingkat produksi stabil, parabot ayeuna kudu ngandelkeun diimpor-speed tinggi jalur produksi otomatis, sarta faktor produksi pakait kayaning bahan baku, prosés, sarta manajemén kualitas ogé diusulkeun.Pikeun nyumponan sarat anu langkung luhur, dina prosés milih supplier, kamampuan komprehensif perusahaan produksi kedah ditaliti sacara lengkep.Kedah aya jalur produksi anu stabil, dipercaya, sareng kontinyu, pabrik bersih anu nyumponan sarat obat-obatan, téknologi produksi canggih, sareng alus teuing.Obat-obatan anu saé kedah gaduh bungkusan anu saé, sareng perusahaan-perusahaan anu saé ieu sareng produkna kedah janten udagan prioritas pikeun pilihan

 


waktos pos: Nov-02-2021