Cacat sareng solusi dina produksi ékstrusi profil aluminium pigura surya

propil aluminiumdihasilkeun ku ékstrusi.Upami anjeun henteu ati-ati salami prosés ékstrusi, sababaraha cacad bakal muncul, anu nyababkeun potongan bahan.Jeung ngaliwatan sababaraha ukuran éféktif bisa ngurangan generasi defects.Dinten ayeuna, hayu urang tingali cacad sareng solusi anu rawan lumangsung dina prosés produksi ékstrusi pigura surya.propil aluminium.

timg

1. tatu nabrak

Alesan: 1. Karya kapang boga chip logam atawa karya ruksak

2. Saatos propil ditarik kaluar, kontak jeung scratch silih

3. Aya protruding objék teuas dina tabel ngurangan, cooling bed, dirasakeun roller sarta strip grafit, sarta goresan lumangsung salila ngurangan sarta prosés mindahkeun.

Solusi: 1. Taliti keusik kapang nalika muka kapang pikeun mastikeun yén sabuk digawé téh lemes jeung beresih, sarta mastikeun kualitas nalika repairing kapang nu.

2. Nitriding biasa tina kapang bisa mastikeun karasa beungeut jeung ngagem lalawanan, kukituna prolonging umur kapang nu.

3. Kudu aya gap antara Tonjolan jeung transportasi tina propil ulah nyered propil salila operasi.

4. Rutin pariksa jeung ngabersihan rail ngurangan, chip logam dina ranjang cooling, jeung lebu dina strip grafit ngarasa.

微信图片_202008071638497

2. Gelembung jeung slag inklusi

Alesan: 1. Silinder Tonjolan cacad jeung ruksak

2. Anurod aluminiumnyaeta unqualified, kalawan defects kayaning najis jeung pori.

Solusi: 1. Rutin ngaganti silinder Tonjolan, sarta ngaganti eta dina jangka waktu nalika eta encounters deformasi.

2. Kualitas tinarod aluminiumieu mastikeun inspected, sarta unqualifiedrod aluminiumteu diwenangkeun pikeun ngalir kana garis produksi Tonjolan.

3. stripes Extrusion

Alesan: 1. Beubeur kerja tina kapang diolah ku motong kawat, sarta smoothness nu teu bisa dijamin.

2. Beubeur digawé tina kapang panjang teuing, atawa aya logam napel eta.

3. Teu karasa kapang teu nepi ka standar.

4. Suhu Tonjolan teuing tinggi atawa speed Tonjolan teuing gancang.

微信图片_2020080716384911

Solusi: 1. Mastikeun kualitas processing kapang, nitriding biasa, sarta alesan ngarancang panjang sabuk kerja.

2. Ngadalikeun kualitas rod tuang sarta nyieun rod matak seragam.

3. Paké hawa paeh lumrah tur hawa Tonjolan ngadalikeun speed Tonjolan.

Jalur ékstrusi pigura surya mangrupikeun masalah anu umum.Sanajan teu mangaruhan pamakéan normal, éta mangaruhan éstétika.Sarat permukaan pigura surya relatif luhur, sarta stripes Tonjolan teu diwenangkeun.

HTB1wiMGX.GF3KVjSZFoq6zmpFXaZ

4. Deformasi

Alesan: 1. Laju aliran kapang henteu rata

2. Manjang teu bener

3. Wewengkon deformasi manteng teu sagemblengna dipiceun

Solusi: 1. Desain kapang alesan pikeun mastikeun akurasi kapang, sarta motong kapang sangkan laju aliran logam seragam.

2. Mastikeun laju manteng tur ulah cukup manjang.

3. Neukteuk off runtah cacad dina sirah jeung buntut nurutkeun panjangna ditangtukeun.

Deformasi pigura suryapropil aluminiumoge masalah umum.Produk pigura ngagaduhan kakhususan sareng kedah dipasang ku panél kaca.Saeutik deformasi bisa ngabalukarkeun pigurana peupeus, jadi sarat pikeun straightness cukup luhur.


waktos pos: Apr-25-2022