Sadaya parabot aluminium!Pilihan kahiji pikeun imah hareup

Anu mimiti, hayu atuh ngobrol ngeunaan dapur!Dapur mangrupikeun tempat anu beueus sareng kotor, janten lomari di dapur anu paling nyusahkeun.Aranjeunna rentan ka mildew.Aranjeunna moal katingali saé saatos atanapi dua taun upami aranjeunna nembé direnovasi.Ayeuna aya hiji alloy sadaya-aluminium tinimbang bahan kai, nu bakal ngabalukarkeun mildew., Papan busuk dasarna moal lumangsung, kabinét masih geulis pisan, gaya Éropa-gaya Cina modern mangrupa pilihan Anjeun!

Kamar mandi sarua jeung dapur.Éta beueus, sareng panél kai henteu cocog pikeun lemari kamar mandi.Saméméhna, maranéhanana dasarna dijieunna tina PVC, ekonomis jeung ramah lingkungan, sarta tahan ka Uap, tapi éstétika éta goréng, sakabéh hiasan teu harmonis, sarta kabinét kai padet: harmoni geulis geus ngadegkeun, hartina kapang jeung rot leuwih. waktos, jadi penampilan jati aluminium ngan satisfies kaéndahan, harmoni tina hiasan sakabéh, sarta moal aya worries of mouldy na rot.Naha anjeun nyarios aya alesan pikeun henteu milih?

part-00791-3438

Réstoran: Vila umum, imah nagara, sareng réstoran aya di lantai dasar.Lantai taneuh kawilang beueus.Ieu pikareueuseun lamun éta konéng sarta mildew.Ku alatan éta, cabinets anggur anu rawan kapang.Kabinet anggur custom sadaya-aluminium sampurna pikeun anjeun.Taya deui worries ngeunaan kahirupan imah!

Pikeun nyimpulkeun, kauntungan pangbadagna sadaya-aluminium imah téh lingkungan;lalawanan ka Uap;jeung kageulisan.Tangtu hijina aral téh mahal.

u=485061662,2607337979&fm=26&fmt=auto&gp=0_看图王.web

Naha jati aluminium ngabahayakeun pikeun awak?

1. Kanyataanna, jati aluminium teu ngabahayakeun pikeun awak manusa, sabab jati aluminium dijieunna tina alloy aluminium, nu mangrupakeun logam di alam, jadi sakabeh jati aluminium euweuh formaldehida, sarta sakabeh jati aluminium dina prosés assembling.Éta moal nganggo lémpél anu ngandung formaldehida, ku kituna urang tiasa ngahindarkeun polusi formaldehida, sareng éta moal ngabahayakeun kana awak nalika dianggo di bumi sareng perabotan urang.

2. Dina kahirupan sapopoe, loba jalma anu ngagunakeun parabot kai tradisional di imah maranéhanana, tapi sanggeus ngagunakeun sababaraha taun, parabot kayu bakal kapangaruhan sarta retak atawa ruksak.Sanajan kitu, éta plasticity tina sagala-aluminium jati pisan alus, sarta eta oge pohara merenah pikeun ngolah, jadi kakuatan oge kacida luhurna, sarta eta bakal leuwih fireproof sarta Uap-buktina salila pamakéan, sarta eta oge stabil.Dina kaayaan normal, jati sadaya-aluminium tiasa dianggo salami lima puluh taun.

3. Sacara umum, kualitas jati sadaya-aluminium relatif lampu, komo sanggeus assembly, éta masih bisa disassembled tur dipasang.Éta ogé pohara merenah dina beberesih jeung pangropéa dawam, nu ogé bisa manjangkeun umur layanan, jadi urang bisa ngarasa Luncat ngagunakeun parabot sagala-aluminium.

u=734690202,3683889509&fm=26&fmt=auto&gp=0_看图王.web

Seueur jalma hariwang ngeunaan ngarugikeun sadaya jati aluminium pikeun awak, tapi dina kanyataanana henteu aya ngarugikeun, sareng jati sadaya-aluminium ogé tiasa ngabebaskeun jalma tina masalah formaldehida, sareng peryogi waktos anu lami.Ieu ogé dibandingkeun dina hal pangropéa, beberesih tur merenah, jati alloy aluminium pohara populer di kalangan jalma ngora, sarta bentukna pisan individu jeung trendi, jadi Anjeun bisa make eta kalawan kapercayaan.

Prospek pikeun pamekaran parabot bumi sadaya-aluminium

Ngembangkeun parabotan bumi sadaya-aluminium kana kustomisasi sakabeh-imah ayeuna, beuki loba grup konsumen ngakuan sadaya-aluminium homes.All-aluminium produk rumah tangga anu saeutik leuwih mahal ti panel jati panel bisa ningkatkeun laju, sadar produksi masal. , sarta ngahontal waragad controllable;kadua, aranjeunna leuwih sampurna dina rarancang jeung produk leuwih pikaresepeun.

Industri kudu ngamekarkeun hadé: Kahiji, ngalakukeun pakasaban alus dina desain produk, sabab aya rarancang pikeun mibanda produk.Ngaliwatan desain produk jeung kaluaran bakat desain, desain produk bisa asupkeun sistem design Cina sarta ngantep leuwih désainer nyaho unsur imah sagala-aluminium , Dupi kondusif pikeun promosi ngembangkeun desain produk industri;kadua nyaéta pikeun ngaronjatkeun sistem standar industri jeung ngamajukeun ngembangkeun standardized tina usaha;katilu nyaéta ngawangun usaha patokan industri pikeun ngajalankeun pangwangunan industri;Pelatihan berorientasi bakat di akademi sareng paguron anu relevan bakal ngamajukeun ngumpulna bakat desain industri sareng pamekaran desain industri.

u=1788352317,2503016436&fm=26&fmt=auto&gp=0_看图王.web

Tan Youming, Pupuhu Nanbeiwang Aluminium Home Furnishing Co., Ltd.: Kuring ngagunakeun data pikeun ngabuktikeun yén pangsa pasar jati kacida gedéna.Dina 2020, penjualan pasar jati nasional bakal 662,7 milyar;jati panel bakal akun pikeun 382,7 milyar;sanajan dagang asing geus mudun, eta oge boga pangsa 60 miliar dollar AS;sarta jati sadaya-aluminium kami ngan 20 milyar, akuntansi pikeun ngeunaan 3% tina sakabéh pasar jati.Ku alatan éta, prospek sadaya-aluminium home furnishing pisan lega.

Perabot bumi sadaya-aluminium mangrupikeun produk anu ramah lingkungan, sareng perabot bumi sadaya-aluminium Nanbeiwang tujuanana pikeun janten pamimpin global dina jati anu pinter sareng ramah lingkungan.Kami parantos ngembangkeun bahan énggal (papan kun awi, sanés ngan ukur formaldehida, tapi ogé ngamurnikeun formaldehida, kalayan laporan pamariksaan kualitas);imah sagala-aluminium boga hirup layanan panjang tur bisa didaur ulang tur dipaké deui;produk geus ngaropéa pikeun sakabéh imah, kayaning ceilings terpadu , Sadaya cabinets, floors, panels témbok, jsb Sadaya-aluminium parabotan imah kedah difokuskeun dua konsep: konsumsi sarua bébas;tinimbang ngajual produk (produk boga harga), tapi ngajual kaséhatan (kaséhatan téh hargana), konsumen bisa meuli karapihan pikiran, kanyamanan sarta kaséhatan.

u=2784427614,321611780&fm=26&fmt=auto&gp=0_看图王.web u=3652948626,2043651733&fm=26&fmt=auto&gp=0_看图王.web

 


waktos pos: Sep-01-2021