Hot sell aluminium lambar corrugated alloy 1100 1060 3003 5052

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

ukuran:

Corrugated aluminium lambar spésifikasi rentang: (0,5 ~ 5,0) * (2000 ~ 6000)

Sasmita alloy pelat aluminium corrugated: 3003, 3004, 3105, jsb.

Jenis pelat aluminium corrugated: tipe 750, tipe 840, tipe 850, tipe 900.

Galvanized -corrugated sheet

Lambaran aluminium corrugated, ogé katelah dewan aluminium corrugated, lambar aluminium profiled, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun dewan profiled anu ngagunakeun lambar aluminium bisa digulung sarta tiis-kabentuk kana rupa gelombang.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, wangunan husus, sarta bentang badag.Hateup, témbok jeung hiasan témbok interior jeung exterior imah struktur baja boga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, warna euyeub, konstruksi merenah tur gancang, résistansi gempa, pencegahan seuneu, résistansi hujan, umur panjang, sarta ciri pangropéa-gratis, sarta aranjeunna geus lega diwanohkeun tur dilarapkeun.

微信图片_20200326113136

titik kuat:

1. Kotak aluminium (plat alumunium corrugated, plat aluminium corrugated, plat aluminium profiled) nyaeta lampu di beurat, sarta dénsitas na ngan sapertilu tina baja.Ketebalan sarua diitung kana harga per pasagi, harga baja jeung aluminium ampir sarua. 

2. pelat aluminium Corrugated (Kotak aluminium, pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) gampang pikeun ngolah jeung bentuk, sarta konstruksi téh merenah tur gancang, nu greatly ngurangan inténsitas konstruksi. 

3. lambar aluminium Corrugated (ubin aluminium, lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) geulis, berehan, sarta stylish.Kulit aluminium dipaké pikeun insulasi termal hiasan exterior.Pangaruh visual anu terang saé pisan.Saatos pipa dibungkus, visi umumna saé. 

4. Profiled pelat (aluminium corrugated pelat aluminium, pelat aluminium corrugated) boga hirup layanan panjang, aluminium boga résistansi korosi alus, sarta hirup rak na leuwih ti 15 taun. 

5. Kotak aluminium (lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) boga nilai daur ulang tinggi.Lambaran beusi bakal corrode sanggeus sababaraha taun pamakéan, sarta ampir euweuh nilai daur ulang.Sanajan kitu, coil aluminium (lembaran aluminium) didaur ulang sanggeus didaur ulang alatan résistansi korosi na.Nilaina langkung luhur, sahenteuna 80% tiasa didaur ulang. 

6. Kotak aluminium (pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) anu loba dipaké dina proyék insulasi termal di refineries minyak, pembangkit listrik, pabrik kimia, tutuwuhan farmasi, jsb.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web

* "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina - kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.
Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

HTB1dnozLXXXXXXMXFXXq6xXFXXXh.jpg__看图王.web 微信图片_20200326113117


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali