Pabrik borongan Cina Aluminium Alloy Steel Plate (1050, 1060, 1100, 2011, 2014, 2017, 2024, 2A12, 3003, 5052, 5083, 5086, 6061, 6082, 7082, 7063, 6082, 7063, 6063, 6086, 7063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6086, 6061, 6083, 6082, 6063, 6061, 6082, 6063, 6061, 6083, 6063 ,

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

plat aluminium nujul kana bahan aluminium kalayan ketebalan 0.2mm atawa leuwih kana 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atawa leuwih, sarta panjangna 16m atanapi kirang. Ieu disebut lambar aluminium atawa lambar aluminium, 0.2mm atanapi kirang nyaeta aluminium, sarta 200mm rubak atanapi kirang nyaeta baris atawa strip (tangtu Jeung kamajuan parabot badag, aya leuwih pelat aluminium kalawan rubak widest of 600mm).

Plat aluminium nujul kana pelat rectangular dibentuk ku rolling ingot aluminium, nu dibagi kana plat aluminium murni, plat alumunium alloy, plat aluminium ipis, plat aluminium sedeng-kandel, sarta plat aluminium patterned.

H97bdc49f9f7d48088528e2b299efde291_副本

Plat aluminium biasana dibagi kana dua kategori ieu:
1.According komposisi alloy:
Plat alumunium kemurnian tinggi (digulung tina aluminium kemurnian tinggi kalayan eusi 99,9 atanapi langkung)
plat aluminium murni (wangunan dasarna dijieunna tina aluminium murni digulung)
Plat alumunium alloy (diwangun ku alumunium sareng alloy bantu, biasana aluminium-tambaga, aluminium-mangan, aluminium-silikon, aluminium-magnésium, jsb.)
Pelat aluminium komposit atanapi pelat brazed (bahan pelat aluminium tujuan khusus dicandak ku sababaraha metode komposit bahan)
Plat aluminium-clad aluminium (piring aluminium ipis dilapis dina luar pelat aluminium pikeun tujuan husus)

2. Dibagi ketebalan: (unit mm)
Lambaran aluminium 0.15-2.0
dewan konvensional (lambar aluminium) 2.0-6.0
plat aluminium 6.0-25.0
plat aluminium 25-200
Lima iga pola plat aluminium
Lima iga pola plat aluminium
Papan super kandel di luhur 200

HTB1H7CDXDHuK1RkSndVq6xVwpXaO.jpg_350x350

 

Klasifikasi:

Kategori kahiji: 1 runtuyan: aluminium murni industri
Kategori kadua: 2 runtuyan: alloy aluminium-tambaga
Kategori katilu: 3 runtuyan: alloy aluminium-mangan
Kategori kaopat: 4 séri: alloy aluminium-silikon
Kategori kalima: 5 runtuyan: alloy aluminium-magnésium
Kategori kagenep: 6 séri: alloy aluminium-magnésium-silikon
Kategori katujuh: 7 runtuyan: alloy aluminium-séng-magnésium-tambaga
Kategori kadalapan: 8 runtuyan: alloy séjén
Kategori kasalapan: 9 runtuyan: alloy cadang

Brushed plat aluminium: Prosés manufaktur sababaraha kali scraping plat aluminium kaluar tina garis kalawan sandpaper.Prosés utama prosés dibagi jadi tilu bagian: de-ésterification, ngagiling keusik, jeung cuci cai.Dina prosés gambar kawat lambar aluminium, téhnologi palapis husus sanggeus anodizing bisa nyieun beungeut lambar aluminium ngahasilkeun lapisan palapis ngandung komponén logam, jelas némbongkeun unggal tanda kawat rupa, ku kituna matte logam pinuh ku bulu rupa.Kilauan sutra.
Plat alumina: pelat alumunium dibentuk ku cara nempatkeun piring aluminium dina éléktrolit anu saluyu (sapertos asam sulfat, asam kromat, asam oksalat, sareng sajabana) salaku anoda, sareng éléktrolisis dina kaayaan khusus sareng arus anu diterapkeun.Plat aluminium anoda dioksidasi, sareng lapisan ipis aluminium oksida kabentuk dina permukaan, ketebalanna 5-20 microns, sareng pilem anodisasi anu keras tiasa ngahontal 60-200 microns.
plat aluminium PS (pelat aluminium iklan, ogé katelah plat séng dicitak, plat koran): nyaeta, hiji plat aluminium kalayan ketebalan pola dicitak 025 atawa 03 dina tonggong.
Eunteung plat aluminium: nujul kana plat aluminium anu diolah ku rolling, polishing jeung métode séjénna sangkan beungeut piring némbongkeun éfék eunteung.
Embossed plat aluminium ogé bisa disebut aluminium embossed plat: eta milik produk aluminium nu ngabentuk rupa pola dina beungeut cai sanggeus calendering dina dasar plat aluminium.Hal ieu loba dipaké sarta utamana dipaké dina bungkusan, konstruksi, tembok curtain, jsb.

5336817a4103c (2)

Komposisi kimia sareng kinerjace

Aluminium Al: kasaimbangan;silikon Si: 0,25;tambaga Cu: 0,10;magnésium Mg: 2,2 ~ 2,8;séng Zn: 0,10;mangan Bungbulang: 0,10;kromium Cr: 0,15 ~ 0,35;beusi Fe: 0,40.
Kakuatan tegangan (σb): 170 ~ 305MPa
Kakuatan ngahasilkeun kondisional σ0,2 (MPa) ≥65
Modulus élastis (E): 69.3~70.7Gpa
Suhu annealing nyaéta: 345 ° C.

Perawatan sareng perawatan:

Léngkah beberesih khusus pikeun pelat aluminium nyaéta kieu:
1. Mimitina bilas permukaan papan kalayan seueur cai bersih;
2. Paké lawon lemes soaked di detergent diluted kalawan cai gently ngusap beungeut dewan test;
3. Bilas permukaan papan sareng seueur cai pikeun nyeuseuh kokotor;
4. Pariksa beungeut papan, sarta bersihkeun wewengkon nu teu acan cleaned kalawan deterjen;
5. Bilas beungeut papan ku cai bersih nepi ka detergent sagemblengna dikumbah jauh.
Catetan: Ulah ngabersihan permukaan panel panas (lamun hawa ngaleuwihan 40 °C), sabab évaporasi gancang cai ngabahayakeun kana cet permukaan panel!
Ieu hususna penting pikeun dicatet yén mangga milih detergent cocog.Prinsip dasarna nyaéta: anjeun kedah milih detergent nétral!Ulah make detergents basa kuat kayaning kalium hidroksida, natrium hidroksida atawa natrium karbonat, detergents asam kuat, detergents abrasive jeung detergents larut cet.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

The aluminium coil parabot kaasup 1850 mm rolling ngagiling panas, tilu sét 1850 mm & dua sét 1450mm rolling ngagiling tiis, ngalayang mesin geser genep sét, bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi.

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

Customized-factory-anodized-high-quality-aluminum-plate1

H0f4aaa9844214577b8dbefe9e03382029

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali