Taros Kami

Jinan Huifeng Aluminium Co., Ltd.

Alamat

No 66-6, Shanshui Jalan, Wétan Industrial Kota Anyar, Ancheng Town, Pingyin County, Jinan, Shandong, Cina

Telepon

+86 15169199679

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami