supplier Cina 1050 1060 1070 1100 coil lambar aluminium

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    tabung aluminium

    tabung aluminium pasagi

    Tag produk

    Spésifikasi coil aluminium

    Jumlah alloy:

    1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061,

    6063, 6082, 7075 jsb

    Watek:

    H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

    Kandel:

    0.1-200mm

    Lebar DC:

    100-2600mm

    Lebar CC

    100-1700mm

    Panjangna:

    coil

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

    14531d7e247bd26

    Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb.

    Aluminium coilklasifikasi

    1000 runtuyan plat aluminium sarta coil

    Lambaran aluminium ngalambangkeun séri 1000 disebut ogé lambar aluminium murni.Diantara sadaya séri, séri 1000 kalebet séri anu paling seueur eusi aluminium.Purity bisa ngahontal leuwih ti 99,00%.Kusabab henteu ngandung unsur téknis anu sanés, prosés produksina kawilang sederhana sareng hargana kawilang murah.Ayeuna mangrupikeun séri anu paling sering dianggo dina industri konvensional.Seuseueurna produk anu beredar di pasar nyaéta séri 1050 sareng 1060.1000 séri plat aluminium nangtukeun eusi aluminium minimum runtuyan ieu nurutkeun dua angka Arab panungtungan.Contona, dua angka Arab panungtungan tina séri 1050 nyaéta 50. Numutkeun prinsip ngaran brand internasional, eusi aluminium kudu ngahontal 99,5% atawa leuwih pikeun jadi produk mumpuni.standar teknis alloy aluminium nagara urang (gB / T3880-2006) ogé jelas stipulates yén eusi aluminium 1050 ngahontal 99,5%.Nya kitu, eusi aluminium 1060 séri pelat aluminium kudu ngahontal 99,6% atawa leuwih.

    HTB1E39ztCBYBeNjy0Feq6znmFXaR.jpg__看图王.web

    2000 runtuyan plat aluminium sarta coil

    Perwakilan 2A16 (LY16) 2A06 (LY6) 2000 séri pelat aluminium dicirikeun ku karasa tinggi, anu eusi unsur tambaga paling luhur, sakitar 3-5%.2000 séri pelat aluminium nyaéta bahan aluminium penerbangan, anu henteu sering dianggo dina industri konvensional.

    3000 runtuyan plat aluminium sarta coil

    Utamana atas nama 3003 3003 3A21.Ogé bisa disebut plat aluminium anti karat.nagara urang urang 3000 runtuyan téhnologi produksi plat aluminium relatif alus teuing.3000 séri plat aluminium dijieunna tina mangan salaku komponén utama.Eusi antara 1.0-1.5.Éta mangrupikeun séri anu ngagaduhan fungsi anti karat anu langkung saé.Biasana dianggo dina lingkungan anu lembab sapertos AC, kulkas, sareng undercars.Hargana langkung luhur tibatan seri 1000.Ieu runtuyan alloy leuwih ilahar dipake.

    4000 runtuyan plat aluminium sarta coil

    Plat aluminium anu diwakilan ku séri 4A01 4000 kalebet séri kalayan eusi silikon anu langkung luhur.Biasana kandungan silikon antara 4.5-6.0%.Éta milikbahan wangunans, bagian mékanis, bahan forging, bahan las;titik lebur low, résistansi korosi alus Pedaran produk: Cai mibanda ciri lalawanan panas sarta lalawanan maké

    5000 runtuyan

    Ngawakilan runtuyan 5052.5005.5083.5A05.The 5000 séri plat aluminium milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium runtuyan plat, unsur utama magnésium, sarta kandungan magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas rendah, kakuatan tegangan tinggi sareng elongasi anu luhur.Di wewengkon anu sarua, beurat alloy aluminium-magnésium leuwih handap runtuyan lianna.Ku alatan éta, éta ilahar dipaké dina aviation, kayaning tank bahan bakar pesawat.Hal ieu ogé loba dipaké dina industri konvensional.Téknologi pangolahan nyaéta casting kontinyu sareng rolling, anu kalebet dina séri pelat aluminium anu digulung panas, ku kituna tiasa dianggo pikeun ngolah oksidasi jero.Di nagara kuring, 5000 séri plat aluminium mangrupa salah sahiji runtuyan plat aluminium leuwih dewasa

    6000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

    Perwakilan 6061 utamana ngandung dua unsur magnésium jeung silikon, ku kituna concentrates kaunggulan 4000 runtuyan jeung 5000 runtuyan 6061 mangrupakeun aluminium tiis-diolah produk ngajalin, cocog pikeun aplikasi kalawan sarat tinggi pikeun lalawanan korosi jeung oksidasi.Workability alus, ciri panganteur alus teuing, palapis gampang, sarta processability alus.Éta tiasa dianggo dina senjata tekanan rendah sareng sambungan pesawat.

    Ciri umum 6061: ciri panganteur alus teuing, palapis gampang, kakuatan tinggi, workability alus, sarta lalawanan korosi kuat.

    Pamakéan has 6061 aluminium: bagian pesawat, bagian kaméra, couplers, asesoris laut jeung hardware, asesoris éléktronik jeung sendi, hiasan atawa rupa hardware, huluna hinge, huluna magnét, pistons marake, pistons hidrolik, asesoris listrik, valves jeung bagian klep.

    HTB1lKOGQAzoK1RjSZFlq6yi4VXaR.jpg_350x350

    7000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

    Perwakilan 7075 utamana ngandung séng.Éta ogé milik séri penerbangan.Ieu mangrupa alloy aluminium-magnésium-séng- tambaga, alloy panas-treatable, sarta alloy aluminium super teuas kalawan lalawanan maké alus.The 7075 plat aluminium téh stress-lega tur moal cacad atawa warped sanggeus ngolah.Sadaya super super Sadaya pelat aluminium 7075 kandel dideteksi sacara ultrasonik, anu tiasa mastikeun teu aya lepuh sareng najis.Pelat aluminium 7075 gaduh konduktivitas termal anu luhur, anu tiasa ngirangan waktos ngabentuk sareng ningkatkeun efisiensi kerja.Fitur utama nyaéta yén karasa 7075 nyaéta kekerasan tinggi, alloy aluminium kakuatan tinggi, anu sering dianggo dina pembuatan struktur pesawat sareng masa depan.Merlukeun pembuatan bagian struktural-stress tinggi na molds kalawan kakuatan tinggi na lalawanan korosi kuat.

    8000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

    Anu paling sering dianggo nyaéta 8011, anu kalebet séri anu sanés.Dina ingetan kuring, piring aluminium anu fungsi utama pikeun nyieun tutup botol ogé dipaké dina radiators, lolobana nu aluminium foil.Teu pisan umum dipaké.

    Hd30a069df0494ed6b16a6f8e67b11320J

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Nyaéta perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé diadegkeun, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun ku nagara, ayana di "kota mawar" Cina "- kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.

    Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

    Parabot

    kuantitas

    Rentang kandel

    Rentang lebar

    Rentang panjangna

    Max loading beurat

    Ngagiling rolling panas

    1

    25-200mm

    1000-2600mm

    ————-

    Ngagiling rolling casting kontinyu

    23

    6.0-10.0mm

    1000-2000mm

    ————-

    15000 kg

    gilinding tiis

    2

    0.1-6.0mm

    900-1700mm

    ————-

    12000 kg

    garis rolling tiis akurasi tinggi

    1

    0.1-1.0mm

    650-1420mm

    ————-

    OD 2000 mm

    Panganteur

    14x40T

    ————-

    —————

    ————-

    ————-

    Garis palapis

    3

    0,15-1,5 mm

    600-1600mm

    ————-

    5000kg

    Garis embossing

    1

    0,2-1,2 mm

    350-1300mm

    ————-

    8500 kg

    Straightening garis

    1

    0.1-2.0mm

    600-1700mm

    ————-

    10000 kg

    Garis slitting

    1

    0,2-3,0 mm

    21-1595mm

    ————-

    10000 kg

    Garis geser gelombang

    1

    0,13-0,5 mm

    550-1230mm

    ————-

    10000 kg

    Garis ngagunting

    3

    0.125-4.0mm

    Max 1700mm

    ————-

    10000 kg

     HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

    HTB1irFCXnjxK1Rjy0Fnq6yBaFXa0.jpg__看图王.web


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa na tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun tube aluminium seamless, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa na tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun tube aluminium seamless, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali