Cina pabrik 5052 PVDF warna coated aluminium coil ketebalan 0.7mm

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    tabung aluminium

    tabung aluminium pasagi

    Tag produk

    Aluminium coated warna (coil aluminium coated warna), aluminium coated warna poliéster umum (coil aluminium coated warna), loba dipaké dina panels alumunium sayang madu, siling aluminium, surfaces hateup, jeung bahan leftover.Kinerjana stabil pisan, sareng henteu gampang karat.Jenis bahan anyar.

    produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuran super anak, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

    Spésifikasi coil aluminium
    Jumlah alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb
    Watek: H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651
    Ketebalan: 0.1-200mm
    Lebar DC: 100-2600mm
    Lebar CC 100-1700mm
    Panjangna: coil
    Perlakuan permukaan: Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing
    He06e49ed782b4e46acdcf1259badea72c
    Custom-design-1000-series-factory-price-aluminum15005-5052-5754-5083-Anodized-aluminium-sheet

    Coil aluminium coated warna dibagi kana: poliéster coated aluminium coil (PE), fluorocarbon coated aluminium coil (PVDF).The palapis poliéster dibentuk ku baking beungeut plat aluminium pikeun sababaraha kali bisa ngabentuk adhesion kontinyu sarta teguh.Film padet gaduh sipat hiasan pelindung.Éta mangrupikeun palapis anti UV.Resin poliéster ngagunakeun beungkeut éster polimér molekul tinggi dina ranté utama salaku monomér, sarta résin alkyd ditambahkeun.The absorber ultraviolét bisa dibagi kana sub-gloss na high-gloss runtuyan nurutkeun gloss nu.Bisa impart kelir euyeub kana produk aluminium berwarna, sarta boga gloss alus tur smoothness, kitu ogé tékstur unggulan jeung ngarasakeun, sarta ogé bisa ningkatkeun rasa layering sarta tilu diménsi.Bisa ngajaga objék tina kakeunaan atmosfir sarta diserang ku sinar ultraviolét, angin, hujan, ibun, salju jeung katirisan;palapis nu bisa maénkeun peran pelindung alatan béda suhu, siklus freeze-ngalembereh, gas corrosive sarta mikroorganisme.Utamana cocog pikeun hiasan interior sareng papan iklan

    High-quality-1060-3003-3105-5052-PE4

    Fluorocarbon coated Warna coated Aluminium Coil (PVDF)
    Lapisan fluorocarbon nyaéta résin PVDF utamana ngarujuk kana palapis homopolimer vinilida fluorida atanapi kopolimer vinilida fluorida sareng sajumlah leutik monomér vinil anu ngandung fluorine.Struktur kimia bahan basa asam fluorat digabungkeun jeung beungkeut fluorin/karbon.Stabilitas sareng kateguhan struktur kimia ieu ngajantenkeun sipat fisik palapis fluorokarbon béda ti palapis biasa.Salian sipat mékanis lalawanan maké, résistansi dampak boga kinerja alus teuing, utamana dina iklim kasar jeung lingkungan nembongkeun lalawanan fading jangka panjang, kinerja anti-ultraviolet.Saatos dipanggang dina suhu anu luhur pikeun ngabentuk pilem, struktur molekul dina lapisanna ketat sareng gaduh résistansi cuaca super.Palapis fluorokarbon tiasa dibagi kana palapis fluorokarbon tradisional sareng palapis fluorokarbon nano dumasar kana struktur formasi pilem permukaan.
    High-quality-1060-3003-3105-5052-PE

    Warna-coil aluminium coil boga rentang warna euyeub, naha éta pikeun residences sipil, toko komérsial badag skala atawa puseur paméran skala badag, coils aluminium warna-coated bisa nambahkeun warna kana eta.Plastisitas anu saé sareng sipat mesin ngajantenkeun bahan idéal pikeun sagala rupa wangun arsitéktur.Coils aluminium warna-coated geus disadiakeun arsiték, désainer jeung boga spasi warna pribadi pikeun tembok exterior na ceilings, sarta ogé mangrupa bahan paling idéal pikeun modeling arsitéktur.Naha éta téh wangunan skala badag multi-fungsi atawa wangunan anyar-gaya unik tur kreatif, coil aluminium coated warna salawasna bisa minuhan sarat béda tina gaya arsitéktur modern jeung klasik, sahingga wangunan leuwih warni.Produk dipaké dina loba widang kayaning panerapan éléktronik, instrumentation, cahaya, bungkusan, hiasan imah jeung saterusna.
    Produk ngagunakeun rupa-rupa: konstruksi (panel komposit aluminium, honeycomb aluminium, hateup dewan corrugated, veneer fireproof, siling aluminium, shutters, rolling panto, panto garasi, kere, ragrag talang), panerapan éléktronik (kasus komputer, panel listrik), Lampu, jati, pemantul surya, saluran AC, jsb.
    High-quality-1060-3003-3105-5052-PE3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa na tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun tube aluminium seamless, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa na tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun tube aluminium seamless, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali