Produsén lambar aluminium anodized 1050/1060/1100/3003/5083/6061, plat aluminium anodized

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

 

Spésifikasi lambaran aluminium / piring

Jumlah alloy:

1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb

Watek:

H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

Kandel:

0.1-200mm

Lebar DC:

100-2600mm

Lebar CC:

100-1700mm

Panjangna:

500-6000mm

Perlakuan permukaan

Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

Plat aluminium anodized nyaéta pikeun nempatkeun piring aluminium dina éléktrolit anu saluyu (sapertos asam sulfat, asam kromat, asam oksalat, jsb) salaku anoda, sareng ngalaksanakeun éléktrolisis dina kaayaan khusus sareng arus anu diterapkeun.

201633112595 H7b65fe48aced4e91a26db3f606234ea3t.jpg_ H23dc9f7095ad4db68b62f70665554c20K

plat aluminium anodized

Plat aluminium anoda dioksidasi, sareng lapisan ipis aluminium oksida kabentuk dina permukaan, ketebalanna 5-20 microns, sareng pilem anodisasi anu keras tiasa ngahontal 60-200 microns.Plat aluminium anodized geus ningkat karasa sarta lalawanan maké, nepi ka 250-500 kg / mm2, résistansi panas alus, titik lebur pilem anodized teuas téh saluhur 2320K, insulasi alus teuing, jeung tegangan ngarecahna saluhur. 2000V, résistansi korosi ditingkatkeun, euweuh korosi dina ω=0.03NaCl semprot uyah réwuan jam.Aya sajumlah ageung micropores dina pilem oksida ipis, anu tiasa nyerep rupa-rupa pelumas, anu cocog pikeun ngahasilkeun silinder mesin atanapi bagian-bagian anu tahan ngagem;nu micropores pilem boga kapasitas adsorption kuat tur bisa diwarnaan kana rupa kelir geulis tur anca.Logam non-ferrous atanapi alloy na (sapertos alumunium, magnésium sareng alloyna, jsb) tiasa dianodisasi.

Lambaran aluminium oksidasi kimiawi

Lambaran alumium kimiawi nyaéta prosés nu bagian tina logam dasar meta dina dewan aluminium dina basa lemah atawa leyuran asam lemah ka thicken pilem oksida alam dina beungeut cai atawa ngahasilkeun sababaraha pilem passivation lianna.Film oksida kimia anu biasa dianggo nyaéta pilem asam kromat.Jeung mémbran asam fosfat, aranjeunna ipis jeung mibanda sipat adsorption alus, sarta bisa diwarnaan jeung disegel.

Bandingkeun:

Dibandingkeun sareng pilem anodized aluminium, pilem oksida kimia tina plat aluminium langkung ipis, résistansi korosi sareng karasa langkung handap, sareng henteu gampang warna, sareng résistansi lampu saatos ngawarnaan goréng.Ku alatan éta, ngawarnaan jeung warna cocog plat aluminium ngan nawarkeun perlakuan anodizing.

Aplikasi

pelat aluminium anodized loba dipaké dina bagian mesin, pesawat jeung suku cadang mobil, instrumen precision jeung alat radio, hiasan arsitéktur, cangkang mesin, lampu jeung lampu, éléktronika konsumén, karajinan, panerapan rumah tangga, hiasan interior, tanda, jati, hiasan otomotif jeung lianna. industri.

titik kuat:

(1) Alus processability: The dewan alumina positif boga sipat hiasan kuat, karasa sedeng, sarta bisa gampang ngagulung sarta ngabentuk.Stamping-speed tinggi kontinyu merenah pikeun ngolah langsung kana produk tanpa merlukeun perlakuan permukaan kompléks, nu greatly ngurangan siklus produksi produk Jeung ngurangan biaya produksi produk.
(2) Résistansi cuaca anu saé: pelat aluminium anodized kalayan pilem oksida ketebalan standar (3μm) moal robih warna, korosi, oksidasi sareng karat pikeun lami di jero rohangan.Plat aluminium anodized kalayan pilem oksida kandel (10μm) tiasa dianggo di luar, sareng éta henteu tiasa ngarobih warna dina paparan sinar panonpoé anu berkepanjangan.
(3) Rasa logam anu kuat: karasa permukaan pelat aluminium anodized luhur, ngahontal tingkat permata, résistansi scratch anu saé, henteu aya cet anu nutupan permukaan, nahan warna logam tina pelat aluminium, nyorot perasaan logam modern, sareng ningkatkeun. kelas produk jeung nilai tambah.
(4) Résistansi seuneu anu luhur: produk logam murni, teu aya cet sareng bahan kimia dina permukaan, 600 derajat suhu luhur henteu kaduruk, henteu ngahasilkeun gas beracun, sareng nyumponan sarat panyalindungan seuneu sareng perlindungan lingkungan.
(5) Résistansi kokotor anu kuat: henteu aya sidik, henteu aya tanda noda, gampang dibersihkeun, henteu aya bintik korosi.
(6) Applicability kuat: pamakéan lega, cocog pikeun siling aluminium logam, panels témbok curtain, panels aluminium-plastik, panels fireproof, panels aluminium honeycomb, veneers aluminium, panels listrik, panels kabinét, panel jati, jsb.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

The aluminium coil parabot kaasup 1850 mm rolling ngagiling panas, tilu sét 1850 mm & dua sét 1450mm rolling ngagiling tiis, ngalayang mesin geser genep sét, bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi.

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

5336817a4103c (2) Customized-factory-anodized-high-quality-aluminum-plate1 H0f4aaa9844214577b8dbefe9e03382029


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali