pipah aluminium/pipa

  • China factory custom aluminum square tube 1050 6061 6063 aluminum profile rectangular tube oval tube

    Cina pabrik custom aluminium tube pasagi 1050 6061 6063 profil aluminium tube rectangular tube oval

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD ", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50832, , 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075, jsb , 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T...
  • Aluminium 6061 6063 t6 oval pipe small size extrusion aluminum round tube

    Aluminium 6061 6063 t6 pipe oval ukuranana leutik Tonjolan aluminium tube buleud

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351...
  • High Quality 1070 1050 1060 3003 3102 3103 Aluminum Capillary Tube for Refrigerator and Freezer

    Kualitas Luhur 1070 1050 1060 3003 3102 3103 Tabung Kapilér Aluminium pikeun Kulkas sareng Freezer

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb.
  • 20mm 2024 7005 T4 Chinese Supplier Alu Profile Round Shape Aluminum Tube

    20mm 2024 7005 T4 Cina Supplier Alu Propil Babak Bentuk Aluminium Tube

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351...
  • Extrusion Profiles With Mill Finish Aluminium Tubes /Round Bar Aluminum Alloy Pipe 1

    Profil Ekstrusi Sareng Tabung Aluminium Ngagiling / Round Bar Aluminium Alloy Pipe 1

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atawa aluminium ...
  • High Quality 6061 6082 5083 2024 Aluminium Pipe / 7075 T6 Aluminum Tube

    Kualitas Luhur 6061 6082 5083 2024 Pipa Aluminium / 7075 T6 Tabung Aluminium

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atanapi aluminium ...
  • Air conditioning aluminum tube/ aluminum tube coil 1050/1060/1070/1100/3003

    AC tube aluminium / tube aluminium coil 1050/1060/1070/1100/3003

    Pipa coil aluminium mangrupikeun jinis pipa logam non-ferrous.nujul kana bahan tubular logam dijieunna tina alumunium murni atawa alloy aluminium anu extruded sarta diprosés jadi kerung sapanjang panjang pinuh na dina arah longitudinal.Aya bisa jadi salah sahiji atawa leuwih katutup ngaliwatan liang , ketebalan témbok seragam jeung cross-bagian, sarta dikirimkeun dina garis lempeng atawa di roll a.Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanica ...
  • Professional 7075 tube tubos de aluminio tent pole aluminium for camping

    Profésional 7075 tube tubos de aluminio tenda kutub aluminium pikeun kémping

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A14, 207, 205, 208, 207, 208, 207 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb.
  • 6000 series anodized aluminum alloy tube precision cut length anodized silver aluminum tube

    6000 runtuyan anodized aluminium alloy tube precision motong panjangna anodized tube aluminium pérak

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atanapi aluminium ...
  • Extrusion Profiles With Mill Finish Aluminium Tubes /Round Bar Aluminum Alloy Pipe

    Propil Tonjolan Jeung Mill Finish Aluminium Tubes / Babak Bar Aluminium Alloy Pipe

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm perlakuan Surface Mill finish, anodized, PVDF Lukisan, Polishing tube Aluminium mangrupakeun jenis tube logam non-ferrous, nu nujul kana bahan tubular logam anu dijieunna tina. aluminium murni atawa alloy aluminium ku ngolah Tonjolan janten kerung alon ...
  • 2024 7075 alloy T6 cold drawn seamless aluminum tube / pipe from China factory

    2024 7075 alloy T6 tiis digambar tube aluminium seamless / pipe ti pabrik Cina

    Spésifikasi tina aluminium tube Galunggung: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T41, 7, T41, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, jsb diaméterna: 10-220mm Tembok ketebalan: 1.0-60mm Panjang: 500-6000mm Surface perlakuan Mill finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing The tube aluminium seamless boga bearing tekanan hadé ti tube aluminium kelim.Tékstur tube seamless relatif uni ...
  • Seamless aluminium tube/pipe 5052/5053/5056

    tube aluminium Seamless / pipah 5052/5053/5056

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • 6061 6063 1060 1070 Mill Finished Decorative Square Aluminium Pipe and Hanging Ceiling Rectangular Aluminum Tube 

    6061 6063 1060 1070 Mill Réngsé Hiasan Square Aluminium Pipa sareng Gantung siling Rectangular Aluminium Tube

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • 6061 6063 7075 Aluminium Pipe/ Aluminum Tube

    6061 6063 7075 pipa aluminium / pipah aluminium

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.Klasifikasi tabung aluminium / pipa tabung Aluminium utamana dibagi kana jenis handap: Dibagi b ...