Aluminium strip / coils 1000seri, 3000seri, 5000seri, 6000seri

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

* Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuran super anak, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

Spésifikasi aluminiumstrip

Jumlah alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061,

6063, 6082, 7075 jsb

Watek: H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651
Kandel: Min 0,2 mm
lebar: 21-500mm
Panjangna: Coil atanapi piring
Perlakuan permukaan Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

PANJELASAN PRODUK

Bahan baku tina aluminium strip (Aluminium strip / Aluminium strip) mangrupakeun aluminium murni atawa alloy aluminium cast-digulung coils, panas-digulung coils aluminium, nu digulung kana ipis-piring aluminium coils of thicknesses béda jeung lega ku ngagiling rolling tiis. , lajeng slitted nurutkeun aplikasi.Mesin slits longitudinally kana strips aluminium tina lebar béda.

Kategori produk
Sasmita alloy tina strips aluminium ilahar dipaké nyaéta 1050, 1060, 1070, 1100, 3003, 3004, 5005, 5052, 8011, jeung sajabana nagara ilahar dipaké kaasup O kaayaan sarta kaayaan H.O hartina kaayaan lemes, H hartina kaayaan teuas.Saatos O sareng H, angka tiasa dianggo pikeun nunjukkeun tingkat karasa sareng annealing.
Mangpaat husus tina strip aluminium utamana ngawengku: trafo strip aluminium (trafo aluminium foil), strip aluminium pikeun las frékuénsi luhur strip aluminium kerung, strip aluminium pikeun radiator fin, strip aluminium pikeun kabel, strip aluminium pikeun stamping, strip aluminium pikeun ujung aluminium. strip, jsb.
Kategori sabuk alloy aluminium nyaéta: sabuk aluminium murni, sabuk aluminium trafo, sabuk aluminium super-teuas, sabuk aluminium sadaya-lemes, sabuk aluminium semi-teuas, sareng sabuk aluminium karat-bukti.

APLIKASI

Aya seueur kagunaan pita aluminium, sapertos: pipa komposit aluminium-plastik, kabel, kabel optik, trafo, pamanas, blinds sareng saterasna.

1060 Dimana résistansi korosi anu luhur sareng kabentukna diperyogikeun, tapi sarat kakuatan henteu luhur, alat-alat kimia biasana dianggo.

1100 dipaké pikeun ngolah bagian anu merlukeun formability alus sarta lalawanan korosi tinggi tapi teu merlukeun kakuatan tinggi, kayaning produk kimiawi, alat-alat industri pangan sarta wadahna gudang, bagian processing plat ipis, gambar jero atawa spinning kapal kerung, bagian las, exchanger panas. , papan dicitak, nameplates, reflectors

3004 Lempeng, piring kandel, tube stretched.Salami tube extruded dipaké pikeun awak sadaya kaléng aluminium, merlukeun bagian luhur batan 3003 alloy, produksi produk kimiawi jeung alat panyimpen, bagian processing plat ipis, baffles wangunan, saluran kabel, sewers, sarta sagala rupa komponén cahaya.

3003 dewan.Jalur.Foil.Piring kandel, tabung manjang.Mesek tabung.ngetik.Baton.Kabel.Bar anu didamel tiis, kawat anu didamel tiis, kawat rivet, tempaan, foil, sareng bahan tilelep panas utamina dianggo pikeun ngolah bagian-bagian anu meryogikeun formability anu saé, résistansi korosi anu luhur, atanapi kamampuan las anu saé, atanapi anu peryogi sipat-sipat ieu. merlukeun kakuatan leuwih luhur ti 1 *** alloy séri, kayaning tank jeung tank keur transporting cair, tank tekanan, alat panyimpen, exchanger panas, alat-alat kimia, tank bahan bakar pesawat, saluran minyak, reflectors, parabot dapur, mesin cuci silinder Awak, rivets. , kawat las.

5052 alloy Ieu alus ngabentuk kinerja, résistansi korosi, résistansi lilin, kakuatan kacapean jeung kakuatan statik sedeng.Hal ieu dipaké pikeun nyieun tanki bahan bakar pesawat, pipa minyak, jeung bagian lambar logam kandaraan transportasi jeung kapal, instrumen, kurung lampu jalan jeung rivets, produk Hardware, jsb.

GAMBAR PRODUK

High-quality-1060-1100-3003-3105-5052-2

High-quality-1060-1100-3003-3105-5052-2

High-quality-1060-1100-3003-3105-5052-2

PROFIL PERUSAHAAN

Aluminum sheet  plate (1)

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

The aluminium coil parabot kaasup 1850 mm rolling ngagiling panas, tilu sét 1850 mm & dua sét 1450mm rolling ngagiling tiis, ngalayang mesin geser genep sét, bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi.

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

Parabot kuantitas Rentang kandel Rentang lebar Rentang panjangna Max loading beurat
Ngagiling rolling panas 1 25-200mm 1000-2600mm -------------  
Ngagiling rolling casting kontinyu 23 6.0-10.0mm 1000-2000mm ------------- 15000 kg
gilinding tiis 2 0.1-6.0mm 900-1700mm ------------- 12000 kg
garis rolling tiis akurasi tinggi 1 0.1-1.0mm 650-1420mm ------------- OD 2000 mm
Panganteur 14x40T ------------- -------------- ------------- -------------
Garis palapis 3 0,15-1,5 mm 600-1600mm ------------- 5000kg
Garis embossing 1 0,2-1,2 mm 350-1300mm ------------- 8500 kg
Straightening garis 1 0.1-2.0mm 600-1700mm ------------- 10000 kg
Garis slitting 1 0,2-3,0 mm 21-1595mm ------------- 10000 kg
Garis geser gelombang 1 0,13-0,5 mm 550-1230mm ------------- 10000 kg
Garis ngagunting 3 0.125-4.0mm Max 1700mm ------------- 10000 kg

Aluminum sheet  plate (1)

PACKING

Aluminum sheet  plate (1)

Aluminum sheet  plate (1)

Aluminum sheet  plate (1)

Aluminum sheet  plate (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali