Lambaran aluminium

  • Aluminum sheet metal plate 5052 6061 6063 Aluminum Sheet Metal Roof Alloy Gold

    Aluminium lambar plat logam 5052 6061 6063 Aluminium Lambaran Metal hateup Galunggung Emas

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Aluminum Sheet Metal Wall Panels Corrugated Aluminum Roofing Sheet 1000series 3000series 5000series 6000series

    Aluminium Lambaran Metal Panels Tembok Corrugated Aluminium Roofing Lambaran 1000seri 3000seri 5000seri 6000seri

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Width Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corrugated ...
  • ASTM 7075 T6 Trade assurance Aluminum sheet aluminum plate

    ASTM 7075 T6 Jaminan Perdagangan Aluminium lambar plat aluminium

    Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075, jsb utamana produk ieu c ...
  • Reflector Aluminum Sheet Cold Rolled 5005 5052 5754 5083 Aluminium Plate

    Lambaran Aluminium Reflektor Tiis Digulung 5005 5052 5754 5083 Plat Aluminium

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • 6061 5083 Metal Roof Aluminium Corrugated Roofing Sheet

    6061 5083 Metal hateup Aluminium Corrugated Roofing Lambaran

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Ngaran Produk aluminium corrugated cadar Materia...
  • 6082/6061/5083 Medium Thickness Aluminum Plate/Sheet Good Weld Aluminium Extrusion High Quality Aluminum Alloy Plate for Container Supplier Price

    6082/6061/5083 Ketebalan Sedeng Aluminium Plate / Lambar Good Weld Aluminium Extrusion High Quality Aluminium Alloy Plate pikeun Wadahna Supplier Harga

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • PE PVDF Color Coated Aluminum Sheet

    Pe PVDF Warna coated Aluminium Lambaran

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish,embossing, anodized, warna palapis, Polishing rentang ketebalan rentang Width Equipments Width Width. ...
  • Hot sell aluminium sheet corrugated alloy 1100 1060 3003 5052

    Hot sell aluminium lambar corrugated alloy 1100 1060 3003 5052

    Ukuran: Corrugated aluminium lambar spésifikasi rentang: (0,5 ~ 5,0) * (2000 ~ 6000) sasmita alloy pelat aluminium corrugated: 3003, 3004, 3105, jsb Jenis pelat aluminium corrugated: tipe 750, tipe 840, tipe 850, 900 ngetik.Lambaran aluminium corrugated, ogé katelah dewan aluminium corrugated, lambar aluminium profiled, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun dewan profiled anu ngagunakeun lambar aluminium bisa digulung sarta tiis-ngawangun kana rupa gelombang.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, specia ...
  • 1050/1060/1100 aluminum sheet/corrugated aluminum roofing sheet/plate

    1050/1060/1100 lambar aluminium/lembar hateup aluminium corrugated/piring

    Lambaran Aluminium Corrugated: Lambaran Aluminium Corrugated nyaéta lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.Spésifikasi: Alloys Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004 Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corruga ...
  • stucco embossed aluminium sheet 5005 H34

    stucco embossed lambar aluminium 5005 H34

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing-cost aluminium lambar modern nyaeta tinggi. bahan, aya seueur jinis, ...
  • Anodized aluminum sheet manufacturer 1050/1060/1100/3003/5083/6061, anodized aluminum plate

    Produsén lambar aluminium anodized 1050/1060/1100/3003/5083/6061, plat aluminium anodized

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing plat aluminium Anodized nyaeta dina koresponden...
  • 5000 Series Almg3 Aluminum 5052 5754 5083 Sheet / Plate

    5000 Series Almg3 Aluminium 5052 5754 5083 Lembar / Lempeng

    Alloy aluminium séri 5000 ngagambarkeun séri 5052, 5005, 5083, sareng 5A05.The 5000 séri aluminium lambar milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium runtuyan plat, unsur utama magnésium, sarta kandungan magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas low, kakuatan tensile tinggi, elongation tinggi, sarta kakuatan kacapean alus, tapi teu bisa strengthened ku perlakuan panas.Di wewengkon anu sarua, beurat aluminium-magnésium ...
  • Factory wholesale China Aluminum Alloy Steel Plate (1050, 1060, 1100, 2011, 2014, 2017, 2024, 2A12, 3003, 5052, 5083, 5086, 6061, 6063, 6082, 7005, 7075) Aluminum Sheet

    Pabrik borongan Cina Aluminium Alloy Steel Plate (1050, 1060, 1100, 2011, 2014, 2017, 2024, 2A12, 3003, 5052, 5083, 5086, 6061, 6082, 7082, 7063, 6082, 7063, 6082, 7063, 6082, 7063, 7063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6063, 6082, 6063, 6063, 6063, 6083, 6063, 6083, 6083, 6061, 6083, 6063, 6063, 6086, 6061, 6063, 6063 )

    plat aluminium nujul kana bahan aluminium kalayan ketebalan 0.2mm atawa leuwih kana 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atawa leuwih, sarta panjangna 16m atanapi kirang. Ieu disebut lambar aluminium atawa lambar aluminium, 0.2mm atanapi kirang nyaeta aluminium, sarta 200mm rubak atanapi kirang nyaeta baris atawa strip (tangtu Jeung kamajuan parabot badag, aya leuwih pelat aluminium kalawan rubak widest of 600mm).Plat aluminium nujul kana pelat rectangular dibentuk ku rolling ingot aluminium, nu dibagi kana aluminium murni ...
  • Corrugated sheet metal insulation aluminium sheet corrugated aluminum sheets

    Corrugated lambar insulasi logam lambar aluminium corrugated lambar aluminium

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", diadegkeun ti taun 2006, mangrupakeun karek aluminium ngolah produksi perusahaan, restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "Rose Town" - PingYing county of Jinan wewengkon kota.

    Alat-alat produksi utama kaasup lebur na casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik rolling ngagiling panas, ngagiling rolling tiis, mesin matak-rolling, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi, corrugated. garis.

    699725509_610_副本

    logam dasar

    Ngagiling rengse coil aluminium, warna coated coil aluminium
    Aplikasi Iklan, dagang wangunan, listrik imah,

    Industri listrik, hiasan, jati kantor

    Kandel 0.2mm-2.0mm
    Toleransi +/- 0,03 mm
    Lebar 600mm, 750mm, 762mm, 914mm, 1000mm, 1219mm,

    1200mm, 1250mm, 1500mm

    Panjangna 1,5m,2,0m,2,44m,2,5m,3m.,3,5m,4m,4,5m,5m,6m
    Bungkusan Ékspor standar bungkusan seaworthy.

    Kertas tahan cai + lambaran baja + kebat

    kalawan strips baja (3-4pcs)

    Pangiriman Dumasar kana kuantitas.
    Pangiriman Wadah atanapi wadah ageung (FCL/LCL)
    pangmayaran T / T atanapi LC dina tetempoan

    HTB11orWLFXXXXXbXFXXq6xXFXXXO

    HTB1Zn23LFXXXXasXpXXq6xXFXXX4 HTB1f3T9LFXXXXbbXXXXq6xXFXXXJ

    HTB1mE1DXyjrK1RjSsplq6xHmVXaq.jpg_350x350

  • 5083 embossed aluminum sheet

    5083 lambar aluminium embossed

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjang: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing The patterned plat aluminium sarta dijieunna tina rolling. rolling dina bar baja jeung pola henteu rata.Alumi berpola lima...
  • Wholesale factory price 0.1-200mm thickness anodized aluminum sheet plate

    harga pabrik borongan 0.1-200mm ketebalan anodized plat lambar aluminium

    Plat aluminium nujul kana bahan aluminium kalayan ketebalan 0.2mm atanapi langkung dugi ka 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atanapi langkung, sareng panjangna 16m atanapi kirang.Disebut aluminium lambar atawa plat aluminium, 0.2mm atanapi kirang nyaeta aluminium, sarta 200mm rubak atanapi kirang nyaeta baris atawa strip.pelat aluminium / lambar biasana dibagi kana dua kategori handap: 1.According komposisi alloy: plat aluminium-purity tinggi (digulung tina aluminium-purity tinggi kalawan eusi 99,9 atawa leuwih) plat aluminium murni (t ...
  • Reflection Aluminum Mirror Sheet 3003 3004 3105 Alloy For Decoration

    Lambaran Eunteung Aluminium Refleksi 3003 3004 3105 Alloy Pikeun Hiasan

    Spésifikasi lambar aluminium / plat nomer Alloy: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, H3152, H316, H312, H316, H312, H316, H312, H312, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H31, H315, jsb T4 T42 T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC: 100-1700mm Panjangna: 500-6000mm Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing aluminium bahan plat rujukan. 0.2mm atanapi langkung dugi ka 500mm atanapi kirang, rubak 200mm atanapi langkung, sareng ...
  • 1060/1070/3003 Corrugated aluminum sheet/plate supplied from China Best quality

    1060/1070/3003 Corrugated aluminium lambar / pelat disadiakeun ti Cina kualitas pangalusna

    Aluminium Corrugated lambar mangrupakeun lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.

  • Aluminum sheet / plate

    Lambaran aluminium / piring

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

  • Alloy3003 5052 6061 7075 Aluminum Plate Aluminum Sheet

    Alloy3003 5052 6061 7075 Plat Aluminium Lambaran Aluminium

    kelas: 1000 runtuyan: 1050 1060 1070 1100 1200 1235 jsb 3000 runtuyan: 3003 3004 3005 3104 3105 jsb.5000 runtuyan: 5005 5052 5083 5086 5154 5182 5251 5754 jsb.6000 runtuyan: 6061 6063 6082 jsb.8000 runtuyan: 8006 8011 8079 jsb.Ketebalan: 0.20mm-10.00mm 0,025 "0,032" 0,040 "0,050" 0,063 "0,080" 0,090 "0,100" 0,125 "0,160" 0,190 "1/4" 5/16 "3/8" 7/16 "1/2" 5 /8″ 3/4″ 7/8″ 1″ 1-1/8 1...