produsén rod aluminium 6061 rod aluminium 330mm diaméterna 58mm rod aluminium

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

Jinan Huifeng aluminium Co., LTD ", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

Spésifikasi bar aluminium

alloy:

2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 6463,

7020, 7075 jsb

Watek:

O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

Diaméter kaluar:

10-260mm

Panjangna:

500-6000mm

Seukeut

Buleud, Kotak, Sagi opat, Heksagonal

HLB1.gAhUCzqK1RjSZFpq6ykSXXal HLB1h0b1UHvpK1RjSZPiq6zmwXXat HTB1EzSmXvvsK1RjSspdq6AZepXaL

 

Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori, nyaeta, maranéhna bisa dibagi kana 9 runtuyan:

1. 1000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 1050, 1060, jeung 1100 runtuyan.Dina sadaya séri, séri 1000 kalebet séri anu paling seueur eusi aluminium.Purity bisa ngahontal leuwih ti 99,00%.Kusabab henteu ngandung unsur téknis anu sanés, prosés produksina kawilang saderhana sareng hargana kawilang murah.Ayeuna mangrupikeun séri anu paling sering dianggo dina industri konvensional.Seuseueurna produk anu beredar di pasar nyaéta séri 1050 sareng 1060.1000 séri aluminium rod nangtukeun eusi aluminium minimum runtuyan ieu nurutkeun dua angka Arab panungtungan.Contona, dua angka Arab panungtungan tina séri 1050 nyaéta 50. Numutkeun prinsip ngaran brand internasional, eusi aluminium kudu ngahontal 99,5% atawa leuwih pikeun jadi produk mumpuni.standar teknis alloy aluminium nagara urang (gB / T3880-2006) ogé jelas stipulates yén eusi aluminium 1050 ngahontal 99,5%.Nya kitu, eusi aluminium 1060 runtuyan rod aluminium kudu ngahontal 99,6% atawa leuwih.

2. 2000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 2A16 (LY16) jeung 2A02 (LY6).The 2000 runtuyan aluminium rod dicirikeun ku karasa tinggi, kalawan eusi pangluhurna tambaga, nu ngeunaan 3-5%.Batang aluminium séri 2000 milik bahan aluminium penerbangan, anu henteu sering dianggo dina industri konvensional.

2024 mangrupakeun alloy aluminium teuas has dina séri aluminium-tambaga-magnésium.Ieu mangrupakeun alloy panas-treatable kalawan kakuatan tinggi, processing gampang, péngkolan gampang, sarta lalawanan korosi umum.

Saatos 2024 rod aluminium dipanaskeun (T3, T4, T351), sipat mékanis ningkat sacara signifikan.Parameter kaayaan T3 na nyaéta kieu: kakuatan tensile 470MPa, 0,2% kakuatan ngahasilkeun 325MPa, elongation: 10%, kakuatan kacapean 105MPa, karasa 120HB.

Mangpaat utama 2024 rod aluminium: struktur pesawat, rivets, hubs kabayang treuk, komponén propeller sarta sagala rupa bagian struktural lianna.

3. 3000 runtuyan aluminium rod utamana ngagambarkeun 3003 sarta 3A21.Téknologi produksi 3000 séri aluminium rod di nagara kuring kawilang alus teuing.3000 runtuyan aluminium rod dijieunna tina mangan salaku komponén utama.Eusi antara 1.0-1.5, nyaéta séri anu ngagaduhan fungsi anti karat anu langkung saé.

4. 4000 runtuyan aluminium rod wawakil nyaeta 4A01 4000 runtuyan aluminium rod milik runtuyan jeung eusi silikon luhur.Biasana kandungan silikon antara 4.5-6.0%.Ieu milik bahan konstruksi, bagian mékanis, forging bahan, bahan las;titik lebur low, résistansi korosi alus, déskripsi produk: panas-tahan jeung maké-tahan

5. Rod aluminium runtuyan 5000 ngagambarkeun runtuyan 5052, 5005, 5083, jeung 5A05.The 5000 runtuyan aluminium rod milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium rod runtuyan, unsur utama magnésium, sarta kandungan magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas rendah, kakuatan tegangan tinggi sareng elongasi anu luhur.Di daérah anu sami, beurat alloy aluminium-magnésium langkung handap tina séri anu sanés, sareng éta ogé seueur dianggo dina industri konvensional.Di nagara kuring, 5000 runtuyan aluminium rod mangrupa salah sahiji runtuyan rod aluminium leuwih dewasa.

6. 6000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 6061 jeung 6063 utamana ngandung magnésium jeung silikon.Ku alatan éta, kaunggulan tina 4000 runtuyan jeung 5000 runtuyan anu ngumpul.6061 mangrupikeun produk tempa aluminium anu dirawat tiis, cocog pikeun aplikasi anu ngagaduhan syarat anu luhur pikeun résistansi korosi sareng oksidasi..Workability alus, palapis gampang, sarta processability alus.

7. 7000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 7075 sarta utamana ngandung séng.Éta ogé milik séri aerospace.Ieu mangrupakeun alloy aluminium-magnésium-séng- tambaga, alloy panas-treatable, sarta alloy aluminium super-teuas kalawan lalawanan maké alus.Dasar ngandelkeun impor mah, teknologi produksi nagara urang mah kudu dironjatkeun.

8. 8000 runtuyan aluminium rod The leuwih ilahar dipake 8011 milik runtuyan sejen, sarta lolobana aplikasi nu aluminium foil, nu teu ilahar dipaké dina produksi rod aluminium.

 

Nurutkeun kana eusi béda unsur alloying, pelat aluminium bisa dibagi kana:

  1. 1 × × × runtuyan nyaéta industri aluminium murni (Al), 2 × × × runtuyan nyaéta aluminium-tambaga alloy plat aluminium (Al--Cu), 3 × × × runtuyan nyaéta aluminium Mangan alloy plat aluminium (Al--Mn),

    4 × × × runtuyan nyaéta aluminium-silikon alloy plat aluminium (Al--Si),

    5 × × × runtuyan nyaéta aluminium-magnésium alloy plat aluminium (Al--Mg),

    6 × × × runtuyan nyaéta Aluminium-magnésium-silikon alloy plat aluminium (AL--Mg--Si), 7 × × × runtuyan nyaéta aluminium-séng alloy plat aluminium [AL--Zn--Mg--(Cu)] ,

    8 × × × runtuyan nyaéta aluminium sarta elemen séjén.Sacara umum, unggal runtuyan kudu dituturkeun ku tilu digit, sarta unggal digit kudu boga angka atawa hurup.Hartina: angka kadua nuduhkeun jumlah najis anu dikawasa;digit katilu jeung kaopat nunjukkeun persentase panghandapna eusi aluminium murni sanggeus titik decimal.eusi.

    2. Numutkeun bentukna, éta bisa dibagi kana: rod aluminium buleud, rod aluminium pasagi, rod aluminium héksagonal, rod aluminium trapezoidal, jsb.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "kota acuk" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

 

urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.
alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

 

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

ALUMINUM BAR

HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali