Aluminium coil & strip

  • Aluminium coil 7075/T6

    Aluminium coil 7075 / T6

    7075 plat aluminium nyaéta alloy ngajalin tiis-diperlakukeun kalawan kakuatan tinggi na karasa, tebih punjul mun hampang steel.7075 plat aluminium mangrupa salah sahiji alloy komérsial neneng, kalawan lalawanan korosi biasa, sipat mékanis alus tur séréal reaction.Fine anodic ngaktipkeun hadé jero. kinerja pangeboran, ditingkatkeun lalawanan maké alat, rolling thread unik, Bahan logam pikaresep lamun syarat dénsitas leutik sarta sarat karasa relatif tinggi.

  • 1060 0.55mm aluminum strip for celling

    1060 0.55mm strip aluminium pikeun celling

    Spésifikasi nomer alloy aluminium strip: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7072 H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H32, H311, H32, H12, H32, H31, H32, H31, H31, H31, H31, H32, H31, H311, H312, H3113 T6 T651 Ketebalan: Min 0.2mm Width: 21-500mm Panjang: Coil atanapi plat Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Bahan baku tina strip aluminium (Strip Aluminium / strip Aluminium) anu murni aluminium atawa alloy aluminium matak -digulung a...
  • Aluminum strip/coils 1000series, 3000series, 5000series, 6000series

    Aluminium strip / coils 1000seri, 3000seri, 5000seri, 6000seri

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated aluminium coil, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Aluminum Coil Roll 1050 1060 3003 3105

    Aluminium Coil Roll 1050 1060 3003 3105

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

    produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuran super anak, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

    Spésifikasi coil aluminium

    Jumlah alloy:

    1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061,

    6063, 6082, 7075 jsb

    Watek:

    H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

    Kandel:

    0.1-200mm

    Lebar DC:

    100-2600mm

    Lebar CC

    100-1700mm

    Panjangna:

    coil

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

  • Factory Direct Sales Hardness H12 H18 H24 H26 H28 Aluminum Roll 1100 1060 1050 3003 5005 6063 Aluminum Coil

    Pabrik Penjualan Langsung Teu karasa H12 H18 H24 H26 H28 Aluminium Roll 1100 1060 1050 3003 5005 6063 Aluminium Coil

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb....
  • Alloy 1050,1060,1070, 1100, 3A21, 3003, 3103, 3004 ,5052, 8011 low price Aluminium strip in coil (alu strip)

    Galunggung 1050,1060,1070, 1100, 3A21, 3003, 3103, 3004, 5052, 8011 harga low Aluminium strip dina coil (alu strip)

    * Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated aluminium coil, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb , utamana produk ieu ...
  • Chinese supplier of 1050 1060 1070 1100 aluminum sheet coil

    supplier Cina 1050 1060 1070 1100 coil lambar aluminium

    Spésifikasi angka Alloy coil aluminium: 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7073 H12, H315, H315, H32, H315, H315, H32, H315, H315, H315, H315, H315, H32, H315, H315, jsb T6 T651 Kandel: 0.1-200mm Width of DC: 100-2600mm Width of CC 100-1700mm Panjang: coil Surface treatment Mill finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing Aluminium coils anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb. Alumi...