Aluminium bar / rod

  • Customized Aluminium Alloy Grade 6061 6063 T6 Extruded Aluminum Flat Bar

    Ngaropea Aluminium Alloy Kelas 6061 6063 T6 Extruded Aluminium Datar Bar

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • Customized Length Aluminum Flat Bar 3105 3003 7075 6101 6061 T65 T651 aluminum rod

    Ngaropea Panjang Aluminium Datar Bar 3105 3003 7075 6101 6061 T65 T651 rod aluminium

    Aluminium murni boga kakuatan low, tapi boga plasticity alus, weldability sarta lalawanan korosi.Dipaké pikeun reflectors, fixtures cahaya, ornamén, tank industri kimiawi, bahan nangtang, jsb Aluminium busbars mindeng dipaké salaku konduktor listrik dina sistem distribusi kakuatan, dimana panas harese dissipated.Busbar tiasa dirojong dina insulator, atanapi insulasi tiasa ngurilingan éta.Busbars ditangtayungan tina kontak teu kahaja boh ku logam earthed enc ...
  • Best Quality A1050 99.50% Pure Aluminium Non-alloy Busbar

    Kualitas pangalusna A1050 99,50% Aluminium murni Non-alloy Busbar

    Aluminium murni boga kakuatan low, tapi boga plasticity alus, weldability sarta lalawanan korosi.Dipaké pikeun reflectors, fixtures cahaya, ornamén, tank industri kimiawi, bahan nangtang, jsb Aluminium busbars mindeng dipaké salaku konduktor listrik dina sistem distribusi kakuatan, dimana panas harese dissipated.Busbar tiasa dirojong dina insulator, atanapi insulasi tiasa ngurilingan éta.Busbars ditangtayungan tina kontak teu kahaja boh ku logam earthed enc ...
  • Electric conduction 6063 aluminum flat bar/ busbar

    konduksi listrik 6063 aluminium datar bar / busbar

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463,7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651 ...
  • Aluminum rod manufacturer 6061 aluminum rod 330mm diameter 58mm aluminum rod

    produsén rod aluminium 6061 rod aluminium 330mm diaméterna 58mm rod aluminium

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • Cutting Size 2024 6061 6082 7075 Aluminum bars Sand Blasting Surface Series

    Ukuran motong 2024 6061 6082 7075 Aluminium bar Keusik Blasting Surface Series

    Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 50083, 6 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651 Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6020A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 2014A, 6060, 6060 6063, 6063A, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb Watek: O H112 T3 T351 T4 T42 T5...
  • 7050 7075 6061 6063 6082 5083 2024 T6 / T651 Aluminium Bar Rod

    7050 7075 6061 6063 6082 5083 2024 T6 / T651 Aluminium Bar Rod

    nyadiakeun layanan rentang pinuh ku aluminium bar kaasup: Tonjolan, anodizing, machining .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6060, 6060, 6060, 6060 , 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

  • Good reputation extruded alloy 6061 6082 5083 2024 7075 round aluminum bar

    Alus reputasi extruded alloy 6061 6082 5083 2024 7075 buleud aluminium bar

    Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T4153, T4153, T4153, T415, jsb diaméterna: 10-260mm Panjang: 500-6000mm Sharpe: buleud, pasagi, sagi opat, héksagonal Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori, nyaeta, maranéhna bisa dibagi kana 9 runtuyan. : 1. 1000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 1050, 106 ...
  • Manufacturer high quality 10-260mm 6061-t6 aluminum bar

    Produsén kualitas luhur 10-260mm 6061-t6 bar aluminium

    Spésifikasi tina aluminium bar Alloy: 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A, 6082, 60203, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T415, T41, T415, T415, T415, T415, T415, T4153, T4153, T4153, T415, jsb diaméterna: 10-260mm Panjang: 500-6000mm Sharpe Babak, Square, Sagi opat, héksagonal Nurutkeun kana elemen logam béda dikandung dina rod aluminium, rod aluminium bisa kasarna dibagi kana 8 kategori, nyaeta, maranéhna bisa dibagi kana 9 runtuyan: 1. 1000 runtuyan aluminium rod ngagambarkeun 1050, 1060, ...