Tentang Kami

Jinan Huifeng aluminium Co., LTD

eta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture, sanggeus taun pangwangunan, perusahaan ngabogaan éléktrolisis, matak-rolling, rolling tiis, rolling panas, propil jeung garis produksi kawat, jsb.
about (1)

Tiis Rolled Mill

about (2)

Tutuwuhan

about (3)

Hot Rolled Line

about (5)

Ruang Tés

about (6)

Jalur palapis

about (4)

Oven Anneal

Tentang Kami

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, dirobih deui tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota acuk" di kabupaten PingYing di wilayah kota Jinan Cina, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar, ngagaduhan 1600 karyawan, kalebet tanaga téknologi profésional 162. jalma, aset dibereskeun 530 juta Yuan, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture, sanggeus taun ngembangkeun, perusahaan ngabogaan éléktrolisis, matak-rolling, rolling tiis, rolling panas, propil jeung garis produksi kawat, jsb.

Acres
Pagawé
Jutaan Yuan

Alat-alat produksi utama kaasup 1850 mm pigura mesin tunggal ganda Curly malik ngagiling rolling panas, tilu sét 1850 mm rolling ngagiling tiis, dua sét 1450 mm rolling ngagiling tiis, hiji sét 2050 mm rolling ngagiling tiis, dua sét 2100 mm matak mesin -rolling, dalapan sét 1850 mm matak-rolling ngagiling, 2100 mm crosscut ngalayang mesin geser genep sét, 2050 mm bending straightening genep sét, a 660 precision saw mesin motong, 260 méter roller palapis garis produksi, 20 sét processing karya plat parabot;Alat-alat produksi profil kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 rol ngagiling lempeng mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung sarta genep tube rolling ngagiling garis produksi;Parabot tambahan kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sareng oven sepuh, dalapan set tungku induksi frekuensi panengah sareng kolam oksidasi.

about

Pamastian kualitas

Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001,2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, CNC tensile tester, dina mikroskop magnification tinggi, hardness tester, jsb, sareng tanaga téknis mumpuni kami babarengan, pikeun mastikeun produk. kualitas lengkep minuhan sarat customer urang.

produk utama urang kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated aluminium coil, bunderan aluminium, aluminium foil.Jeung profil aluminium urang bisa ngahasilkeun tube aluminium, bar aluminium, tube aluminium seamless, sudut aluminium, saluran aluminium, slideway aluminium sarta propil industri, bahan Tonjolan bisa ngahasilkeun ti séri 1000 nepi ka 7000, sagala jinis temper.The parusahaan boga leuwih ti 200 jenis produk meunang judul "produk kualitas luhur" ti nagara bagian, propinsi atawa mentri, produk urang anu loba dipaké dina aerospace, kapang, instrumen, kimia, konstruksi, bungkusan, AC, tanaga surya, kulkas jeung industries.Meeting séjén pembeli urang. tungtutan salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén" jsb.