1060,1100,3003,5052 brushed / eunteung anodized murni / alloy aluminium coil / roll

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

* Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuran super anak, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

Spésifikasi coil aluminium

Jumlah alloy:

1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003,3004, 3105, 5052, 5083, 5754, 6061,

6063, 6082, 7075 jsb

Watek:

H32 H24 H16 H18 O H111 H112 T3 T351 T4 T42 T6 T651

Kandel:

0.1-200mm

Lebar DC:

100-2600mm

Lebar CC

100-1700mm

Panjangna:

coil

Perlakuan permukaan

Ngagiling finish, embossing, anodized, palapis warna, Polishing

14531d7e247bd26 H1e43d9f288ce4e47b9edc8316fd491e0H H781d540227334ae986429b0b3f18aaacA

Coils aluminium anu loba dipaké dina éléktronika, bungkusan, konstruksi, mesin, jsb.

Klasifikasi coil aluminium

1000 runtuyan plat aluminium sarta coil

Lambaran aluminium ngalambangkeun séri 1000 disebut ogé lambar aluminium murni.Diantara sadaya séri, séri 1000 kalebet séri anu paling seueur eusi aluminium.Purity bisa ngahontal leuwih ti 99,00%.Kusabab henteu ngandung unsur téknis anu sanés, prosés produksina kawilang saderhana sareng hargana kawilang murah.Ayeuna mangrupikeun séri anu paling sering dianggo dina industri konvensional.Seuseueurna produk anu beredar di pasar nyaéta séri 1050 sareng 1060.1000 séri plat aluminium nangtukeun eusi aluminium minimum runtuyan ieu nurutkeun dua angka Arab panungtungan.Contona, dua angka Arab panungtungan tina séri 1050 nyaéta 50. Numutkeun prinsip ngaran brand internasional, eusi aluminium kudu ngahontal 99,5% atawa leuwih pikeun jadi produk mumpuni.standar teknis alloy aluminium nagara urang (gB / T3880-2006) ogé jelas stipulates yén eusi aluminium 1050 ngahontal 99,5%.Nya kitu, eusi aluminium 1060 séri pelat aluminium kudu ngahontal 99,6% atawa leuwih.

2000 runtuyan plat aluminium sarta coil

Perwakilan 2A16 (LY16) 2A06 (LY6) 2000 séri pelat aluminium dicirikeun ku karasa tinggi, anu eusi unsur tambaga paling luhur, sakitar 3-5%.2000 séri pelat aluminium nyaéta bahan aluminium penerbangan, anu henteu sering dianggo dina industri konvensional.

3000 runtuyan plat aluminium sarta coil

Utamana atas nama 3003 3003 3A21.Ogé bisa disebut plat aluminium anti karat.nagara urang urang 3000 runtuyan téhnologi produksi plat aluminium relatif alus teuing.The 3000 runtuyan plat aluminium dijieunna tina mangan salaku komponén utama.Eusi antara 1.0-1.5.Éta mangrupikeun séri anu ngagaduhan fungsi anti karat anu langkung saé.Biasana dianggo dina lingkungan anu lembab sapertos AC, kulkas, sareng undercars.Hargana langkung luhur tibatan seri 1000.Ieu runtuyan alloy leuwih ilahar dipake.

4000 runtuyan plat aluminium sarta coil

Plat aluminium anu diwakilan ku séri 4A01 4000 kalebet séri kalayan eusi silikon anu langkung luhur.Biasana kandungan silikon antara 4.5-6.0%.Ieu milik bahan konstruksi, bagian mékanis, forging bahan, bahan las;titik lebur low, résistansi korosi alus Pedaran produk: Cai mibanda ciri lalawanan panas sarta lalawanan maké

5000 runtuyan

Ngawakilan runtuyan 5052.5005.5083.5A05.The 5000 séri plat aluminium milik leuwih ilahar dipake alloy aluminium runtuyan plat, unsur utama magnésium, sarta kandungan magnésium antara 3-5%.Ogé bisa disebut alloy aluminium-magnésium.Fitur utama nyaéta dénsitas rendah, kakuatan tegangan tinggi sareng elongasi anu luhur.Di wewengkon anu sarua, beurat alloy aluminium-magnésium leuwih handap runtuyan lianna.Ku alatan éta, éta ilahar dipaké dina aviation, kayaning tank bahan bakar pesawat.Éta ogé loba dipaké dina industri konvensional.Téknologi pangolahan nyaéta casting kontinyu sareng rolling, anu kalebet dina séri pelat aluminium anu digulung panas, ku kituna tiasa dianggo pikeun ngolah oksidasi jero.Di nagara kuring, 5000 séri plat aluminium mangrupa salah sahiji runtuyan plat aluminium leuwih dewasa

6000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

Perwakilan 6061 utamana ngandung dua unsur magnésium jeung silikon, ku kituna concentrates kaunggulan 4000 runtuyan jeung 5000 runtuyan 6061 mangrupakeun aluminium tiis-diolah produk ngajalin, cocog pikeun aplikasi kalawan sarat tinggi pikeun lalawanan korosi jeung oksidasi.Workability alus, ciri panganteur alus teuing, palapis gampang, sarta processability alus.Éta tiasa dianggo dina senjata tekanan rendah sareng sambungan pesawat.

Ciri umum 6061: ciri panganteur alus teuing, palapis gampang, kakuatan tinggi, workability alus, sarta lalawanan korosi kuat.

Pamakéan has 6061 aluminium: bagian pesawat, bagian kaméra, couplers, asesoris laut jeung hardware, asesoris éléktronik jeung sendi, hiasan atawa rupa hardware, huluna hinge, huluna magnét, pistons marake, pistons hidrolik, asesoris listrik, valves jeung bagian klep.

7000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

Perwakilan 7075 utamana ngandung séng.Éta ogé milik séri penerbangan.Ieu mangrupa alloy aluminium-magnésium-séng- tambaga, alloy panas-treatable, sarta alloy aluminium super teuas kalawan lalawanan maké alus.The 7075 plat aluminium téh stress-lega tur moal cacad atawa warped sanggeus ngolah.Sadaya super super Sadaya pelat aluminium 7075 kandel dideteksi sacara ultrasonik, anu tiasa mastikeun teu aya lepuh sareng najis.Pelat aluminium 7075 gaduh konduktivitas termal anu luhur, anu tiasa ngirangan waktos ngabentuk sareng ningkatkeun efisiensi kerja.Fitur utama nyaéta yén karasa 7075 nyaéta kekerasan tinggi, alloy aluminium kakuatan tinggi, anu sering dianggo dina pembuatan struktur pesawat sareng masa depan.Merlukeun pabrik bagian struktural-stress tinggi na molds kalawan kakuatan tinggi na lalawanan korosi kuat.

8000 runtuyan aluminium lambar jeung coil

Anu paling sering dianggo nyaéta 8011, anu kalebet séri anu sanés.Dina ingetan kuring, plat aluminium anu fungsi utama pikeun nyieun tutup botol ogé dipaké dina radiators, lolobana nu aluminium foil.Teu pisan umum dipaké.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

* "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina - kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.

Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

Parabot

kuantitas

Rentang kandel

Rentang lebar

Rentang panjangna

Max loading beurat

Ngagiling rolling panas

1

25-200mm

1000-2600mm

-------------

Ngagiling rolling casting kontinyu

23

6.0-10.0mm

1000-2000mm

-------------

15000 kg

gilinding tiis

2

0.1-6.0mm

900-1700mm

-------------

12000 kg

garis rolling tiis akurasi tinggi

1

0.1-1.0mm

650-1420mm

-------------

OD 2000 mm

Panganteur

14x40T

-------------

--------------

-------------

-------------

Garis palapis

3

0,15-1,5 mm

600-1600mm

-------------

5000kg

Garis embossing

1

0,2-1,2 mm

350-1300mm

-------------

8500 kg

Straightening garis

1

0.1-2.0mm

600-1700mm

-------------

10000 kg

Garis slitting

1

0,2-3,0 mm

21-1595mm

-------------

10000 kg

Garis geser gelombang

1

0,13-0,5 mm

550-1230mm

-------------

10000 kg

Garis ngagunting

3

0.125-4.0mm

Max 1700mm

-------------

10000 kg

 HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__

H7f1ba72b10dc4046a2bb4986eabd3dd4i H9a6b408090dd4cf9a7a18c5440b9258dx Hcb07f862bb85432b89dd43c81cee5dc36

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina aluminium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop magnification tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali