6061 5083 Metal hateup Aluminium Corrugated Roofing Lambaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

Lambaran Aluminium Corrugated:
Aluminium Corrugated lambar mangrupakeun lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.
spésifikasi:
Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004
Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm
Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm

Ngaran Produk

lambaran aluminium corrugated

Bahan

Ngagiling rengse coil aluminium, warna coated coil aluminium

Warna

salaku pilihan meuli urang, RAL NO

Kasabaran

+/- 0,03 mm

Kandel

0.2-2.0mm

lebar éféktif

600mm, 750mm, 825mm, 836mm, 840mm, 850mm, 900mm, 960mm, 1219mm, 1200mm, 1250mm, 1500mm jsb

Panjangna

1,5m,2,0m,2,44m,2,5m,3m.,3,5m,4m,4,5m,5m,6m

Bungkusan

Ékspor standar bungkusan seaworthy.Kertas tahan cai + lambaran baja + kebat
kalawan strips baja (3-4pcs)

Pangiriman

Wadah atanapi wadah ageung (FCL/LCL)

pangmayaran

T / T atanapi LC dina tetempoan

Loading port

Qingdao

Dipaké

roofing, decking, jeung siding

699725509_610_副本

 

Galvanized -corrugated sheet HTB11orWLFXXXXXbXFXXq6xXFXXXO

Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corrugated aluminium lambar / pelat, profiled lambar aluminium, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun lambar dipencet anu ngagunakeun lambaran aluminium bisa digulung sarta tiis-ngawangun kana rupa gelombang-bentuk.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, wangunan husus, sarta bentang badag.Hateup, témbok jeung hiasan témbok interior jeung exterior imah struktur baja boga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, warna euyeub, konstruksi merenah tur gancang, résistansi gempa, résistansi seuneu, résistansi hujan, umur panjang, pangropéa-gratis, jsb. , sarta aranjeunna geus lega diwanohkeun tur dilarapkeun.

Kaunggulan:

1. Aluminium corrugated lambar (plat alumunium corrugated, plat aluminium corrugated, plat aluminium dipencet) nyaeta lampu di beurat, sarta dénsitas na ngan sapertilu tina baja.Ketebalan sarua diitung kana harga per pasagi, harga baja jeung aluminium ampir sarua.

2. pelat aluminium Corrugated (Kotak aluminium, pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) gampang pikeun ngolah jeung bentuk, sarta konstruksi téh merenah tur gancang, nu greatly ngurangan inténsitas konstruksi.

3. lambar aluminium Corrugated (ubin aluminium, lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) geulis, berehan, sarta stylish.Kulit aluminium dipaké pikeun insulasi termal hiasan exterior.Pangaruh visual anu terang saé pisan.Saatos pipa dibungkus, visi umumna saé.

4. pelat aluminium Corrugated (aluminium corrugated pelat aluminium, pelat aluminium corrugated) boga hirup layanan panjang, aluminium boga résistansi korosi alus, sarta hirup rak na leuwih ti 15 taun.

5. Aluminium corrugated lambar (plat aluminium corrugated, profil plat aluminium) boga nilai daur ulang tinggi.Lambaran beusi bakal corrode sanggeus sababaraha taun pamakéan, sarta ampir euweuh nilai daur ulang.Sanajan kitu, coil aluminium (lembaran aluminium) didaur ulang sanggeus didaur ulang alatan résistansi korosi na.Nilaina langkung luhur, sahenteuna 80% tiasa didaur ulang.

6. Aluminium corrugated lambar (pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) anu loba dipaké dina proyék insulasi termal di refineries minyak, pembangkit listrik, pabrik kimia, tutuwuhan farmasi, jsb.

Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: corruagated aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuranana super na, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas. 

Lambaran aluminium corrugated, ogé katelah dewan aluminium corrugated, lambar aluminium profiled, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun dewan profiled anu ngagunakeun lambar aluminium bisa digulung sarta tiis-ngawangun kana rupa gelombang.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, wangunan husus, sarta bentang badag.Hateup, témbok jeung hiasan témbok interior jeung exterior imah struktur baja boga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, warna euyeub, konstruksi merenah tur gancang, résistansi gempa, pencegahan seuneu, résistansi hujan, umur panjang, sarta ciri pangropéa-gratis, sarta aranjeunna geus lega diwanohkeun tur dilarapkeun.

titik kuat:

1. Kotak aluminium (plat alumunium corrugated, plat aluminium corrugated, plat aluminium profiled) nyaeta lampu di beurat, sarta dénsitas na ngan sapertilu tina baja.Ketebalan sarua diitung kana harga per pasagi, harga baja jeung aluminium ampir sarua. 

2. pelat aluminium Corrugated (Kotak aluminium, pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) gampang pikeun ngolah jeung bentuk, sarta konstruksi téh merenah tur gancang, nu greatly ngurangan inténsitas konstruksi. 

3. lambar aluminium Corrugated (ubin aluminium, lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) geulis, berehan, sarta stylish.Kulit aluminium dipaké pikeun insulasi termal hiasan exterior.Pangaruh visual anu terang saé pisan.Saatos pipa dibungkus, visi umumna saé. 

4. Profiled pelat (aluminium corrugated pelat aluminium, pelat aluminium corrugated) boga hirup layanan panjang, aluminium boga résistansi korosi alus, sarta hirup rak na leuwih ti 15 taun. 

5. Kotak aluminium (lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) boga nilai daur ulang tinggi.Lambaran beusi bakal corrode sanggeus sababaraha taun pamakéan, sarta ampir euweuh nilai daur ulang.Sanajan kitu, coil aluminium (lembaran aluminium) didaur ulang sanggeus didaur ulang alatan résistansi korosi na.Nilaina langkung luhur, sahenteuna 80% tiasa didaur ulang. 

6. Kotak aluminium (pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) anu loba dipaké dina proyék insulasi termal di refineries minyak, pembangkit listrik, pabrik kimia, tutuwuhan farmasi, jsb.

ukuran:

Corrugated aluminium lambar spésifikasi rentang: (0,5 ~ 5,0) * (2000 ~ 6000)

Sasmita alloy pelat aluminium corrugated: 3003, 3004, 3105, jsb.

Jenis pelat aluminium corrugated: tipe 750, tipe 840, tipe 850, tipe 900.

HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

* "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina - kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.
Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

HTB1q7dAXiHrK1Rjy0Flq6AsaFXar.jpg__HTB1irFCXnjxK1Rjy0Fnq6yBaFXa0.jpg__看图王.web


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina alumunium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina alumunium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali