1060/1070/3003 Corrugated aluminium lambar / pelat disadiakeun ti Cina kualitas pangalusna

Katerangan pondok:

Aluminium Corrugated lambar mangrupakeun lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.


Rincian produk

tabung aluminium

tabung aluminium pasagi

Tag produk

Lambaran Aluminium Corrugated:
Aluminium Corrugated lambar mangrupakeun lambaran logam rippled, utamana dipaké dina roofing, decking, sarta siding.Lambaran Aluminium Corrugated tangguh, hampang, tahan cuaca sareng praktis.Urang bisa ngahasilkeun aluminium corrugated roofing, siding, decking, sarta flooring pikeun aplikasi nanaon.
spésifikasi:
Paduan Sadia: 1050, 1060, 1100, 3003, 3004
Ketebalan Range: 0,4 mm nepi ka 1,5 mm
Lebar Range: 1000 mm nepi ka 1500 mm

* "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina - kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.
Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

Ngaran Produk lambaran aluminium corrugated
Bahan Ngagiling rengse coil aluminium, warna coated coil aluminium
Warna salaku pilihan meuli urang, RAL NO
Kasabaran +/- 0,03 mm
Kandel 0.2-2.0mm
lebar éféktif 600mm, 750mm, 825mm, 836mm, 840mm, 850mm, 900mm, 960mm, 1219mm, 1200mm, 1250mm, 1500mm jsb
Panjangna 1,5m,2,0m,2,44m,2,5m,3m.,3,5m,4m,4,5m,5m,6m
Bungkusan Ékspor standar bungkusan seaworthy.Kertas tahan cai + lambaran baja + kebat
kalawan strips baja (3-4pcs)
Pangiriman Wadah atanapi wadah ageung (FCL/LCL)
pangmayaran T / T atanapi LC dina tetempoan
Loading port Qingdao
Dipaké roofing, decking, jeung siding

Urang bisa nyadiakeun produk utama kaasup: corruagated aluminium sarta plat alloy aluminium, pola plat aluminium, coil aluminium, warna coated coil aluminium, bunderan aluminium, kalawan rupa-rupa alloy komérsial, 1060, 1070, 1100, 2A12, 2024, 3003, 3004 ,3105, 5052, 5083, 5754, 6061, 6063, 6082, 7075 jsb .Temper H24 H18 H16 H111 H112 O T3 T351 T4 T6 T651 jsb

produk utama na Perkakas di aerospace, pesawat, pengiriman barang, industri kimia, transportasi, éléktronik jeung listrik, utamana produk ieu bisa ngeusian kosong di pasar Cina kalawan ukuranana super na, luhur adi jeung akurat Al alloy teuas.

PANJELASAN PRODUK

Aluminium corrugated lambar / pelat, ogé katelah corrugated aluminium lambar / pelat, profiled lambar aluminium, ubin aluminium, jeung sajabana, mangrupakeun lambar dipencet anu ngagunakeun lambaran aluminium bisa digulung sarta tiis-ngawangun kana rupa gelombang-bentuk.Ieu cocog pikeun wangunan industri jeung sipil, gudang, wangunan husus, sarta bentang badag.Hateup, témbok jeung hiasan témbok interior jeung exterior imah struktur baja boga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, warna euyeub, konstruksi merenah tur gancang, résistansi gempa, résistansi seuneu, résistansi hujan, umur panjang, pangropéa-gratis, jsb. , sarta aranjeunna geus lega diwanohkeun tur dilarapkeun.

Kaunggulan:
1. Aluminium corrugated lambar (plat alumunium corrugated, plat aluminium corrugated, plat aluminium dipencet) nyaeta lampu di beurat, sarta dénsitas na ngan sapertilu tina baja.Ketebalan sarua diitung kana harga per pasagi, harga baja jeung aluminium ampir sarua.
2. pelat aluminium Corrugated (Kotak aluminium, pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) gampang pikeun ngolah jeung bentuk, sarta konstruksi téh merenah tur gancang, nu greatly ngurangan inténsitas konstruksi.
3. lambar aluminium Corrugated (ubin aluminium, lambar aluminium corrugated, lambar aluminium profiled) geulis, berehan, sarta stylish.Kulit aluminium dipaké pikeun insulasi termal hiasan exterior.Pangaruh visual anu terang saé pisan.Saatos pipa dibungkus, visi umumna saé.
4. pelat aluminium Corrugated (aluminium corrugated pelat aluminium, pelat aluminium corrugated) boga hirup layanan panjang, aluminium boga résistansi korosi alus, sarta hirup rak na leuwih ti 15 taun.
5. Aluminium corrugated lambar (plat aluminium corrugated, profil plat aluminium) boga nilai daur ulang tinggi.Lambaran beusi bakal corrode sanggeus sababaraha taun pamakéan, sarta ampir euweuh nilai daur ulang.Sanajan kitu, coil aluminium (lembaran aluminium) didaur ulang sanggeus didaur ulang alatan résistansi korosi na.Nilaina langkung luhur, sahenteuna 80% tiasa didaur ulang.
6. Aluminium corrugated lambar (pelat aluminium corrugated, pelat aluminium profiled) anu loba dipaké dina proyék insulasi termal di refineries minyak, pembangkit listrik, pabrik kimia, tutuwuhan farmasi, jsb.

GAMBAR PRODUK

Aluminum sheet  plate (1)

Aluminum sheet  plate (1)

Aluminum sheet  plate (1)

PROFIL PERUSAHAAN

Aluminum sheet  plate (1)

* "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina - kabupaten PingYin di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar.

Alat-alat produksi utama kaasup lebur jeung casting parabot, pigura mesin tunggal ganda Curly malik panas rolling ngagiling, rolling tiis ngagiling, matak-rolling mesin, crosscut ngalayang mesin geser, bending straightening, precision saw mesin motong sarta 260 méter roller palapis garis produksi.

Parabot kuantitas rentang kandel Rentang lebar Rentang panjangna Max loading beurat
Ngagiling rolling panas 1 25-200mm 1000-2600mm -------------
Ngagiling rolling casting kontinyu 23 6.0-10.0mm 1000-2000mm ------------- 15000 kg
gilinding tiis 2 0.1-6.0mm 900-1700mm ------------- 12000 kg
garis rolling tiis akurasi tinggi 1 0.1-1.0mm 650-1420mm ------------- OD 2000 mm
Panganteur 14x40T ------------- -------------- ------------- -------------
Garis palapis 3 0,15-1,5 mm 600-1600mm ------------- 5000kg
Garis embossing 1 0,2-1,2 mm 350-1300mm ------------- 8500 kg
Straightening garis 1 0.1-2.0mm 600-1700mm ------------- 10000 kg
Garis slitting 1 0,2-3,0 mm 21-1595mm ------------- 10000 kg
Garis geser gelombang 1 0,13-0,5 mm 550-1230mm ------------- 10000 kg
Garis ngagunting 3 0.125-4.0mm Max 1700mm ------------- 10000 kg

Aluminum sheet  plate (1)

PACKING

PACKING


  • saméméhna:
  • Teras:

  • "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD", nyadiakeun layanan rentang pinuh ku tube aluminium kaasup: Tonjolan, anodizing, machining jeung lukisan PVDF .have rupa-rupa alloy komérsial, 2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5A02, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6082, 6463, 7020, 7075 jsb .Temper H111 O T3 T351 T42 T5 T6 T651

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina alumunium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    HTB1OE7pXG6qK1RjSZFmq6x0PFXaE.jpg__看图王.web

    HTB1lHVtXffsK1RjSszbq6AqBXXaM.jpg_350x350_看图王

    Spésifikasi tabung aluminium

    alloy:

    2A12, 2014, 2014A, 2017A, 2024, 3003, 5083, 6005A, 6060, 6061, 6063, 6063A,

    6082, 6463, 7020, 7075 jsb

    Watek:

    O H112 T3 T351 T4 T42 T5 T6 T651

    Diaméter kaluar:

    10-220mm

    Ketebalan dinding:

    1.0-60mm

    Panjangna:

    500-6000mm

    Perlakuan permukaan

    Ngagiling finish, anodized, Lukisan PVDF, Polishing

    Tabung aluminium mangrupikeun jinis tabung logam non-ferrous, anu ngarujuk kana bahan tubular logam anu didamel tina alumunium murni atanapi alloy aluminium ku pamrosésan ékstrusi janten kerung sapanjang panjangna dina arah longitudinal.

     

    Hal ieu loba dipaké dina industri kayaning mobil, kapal, aerospace, aviation, panerapan listrik, tatanén, electromechanical sarta parabot rumah tangga.

     

    Klasifikasi tabung aluminium / pipa

    tabung aluminium utamana dibagi kana jenis handap:

    Dibagi ku bentuk: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun, tube aluminium global.

    Nurutkeun kana métode Tonjolan: tube aluminium seamless jeung tube extruded biasa

    Numutkeun precision nu: tabung aluminium biasa jeung tabung aluminium precision, nu tabung aluminium precision umumna kudu reprocessed sanggeus Tonjolan, kayaning gambar tiis, gambar rupa, sarta rolling.

    Numutkeun ketebalan: tube aluminium biasa jeung tube aluminium ipis-walled

    Performance: lalawanan korosi, beurat hampang.

     

    Kauntungannana tabung aluminium: Kahiji, kaunggulan téhnologi las: téhnologi las tina ipis-walled tambaga-aluminium tabung cocog pikeun produksi industrialized katelah masalah-kelas dunya sarta mangrupakeun téhnologi konci pikeun ngaganti tambaga jeung aluminium pikeun nyambungkeun pipa pikeun AC.

    Anu kadua nyaéta kauntungan hirup jasa: tina sudut pandang témbok jero tabung aluminium, sabab refrigerant henteu ngandung Uap, témbok jero tabung panyambung tambaga-aluminium moal corrode.

    Katilu nyaéta kaunggulan nyimpen-énergi: nu handap efisiensi mindahkeun panas tina pipa nyambungkeun antara Unit indoor jeung unit outdoor tina conditioner hawa, beuki énergi-hemat, atawa dina basa sejen, nu hadé pangaruh insulasi panas, beuki hemat energi.

    Kaopat, kinerja bending alus teuing, gampang pikeun masang sarta mindahkeun

     

    Perlakuan permukaan

    Perlakuan kimiawi: oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Anodized Yucheng ukiran tube buleud

    Perlakuan mékanis: gambar kawat mékanis, polishing mékanis, sandblasting

    HTB1sK0zXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXa3.jpg__看图王.web_看图王

    "Jinan Huifeng aluminium Co., LTD" restructured ti perusahaan kaayaan-ngajalankeun, ayana di Cina urang "rose kota" - PingYing county kota Jinan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 600 acres, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture.

    urang bisa ngahasilkeun seamless tube aluminium, aluminium bar, pipe aluminium, sarta industri profil aluminium, runtuyan alloy ti 1xxx mun 7xxx, watek O H112 H24 T3 T4 T5 T6 T8 T651 jsb.

    alat-alat Tonjolan aluminium kaasup 3600 ton jeung 2800 ton mesin extruding, 1350 ton 1300 ton jeung 880 ton ganda-akting mesin extruding, 800 ton sabalikna extruding mesin, 630 ton 500 ton mesin extruding, tegangan straightening mesin, 11 tube straightening mesin mesin rod gambar, 400 KW tungku quench nangtung, parabot Ancillary kaasup tungku nitriding, tungku homogen, sarta sepuh oven, dalapan set tungku induksi frékuénsi panengah jeung balong oksidasi.

    Kami parantos lulus auténtikasi sistem kualitas ISO9001, 2000, sareng nyetél laboratorium uji profésional, dilengkepan spéktrum analyzer, tester tensile CNC, mikroskop perbesaran tinggi, tester karasa, jsb, sareng tanaga téknis anu mumpuni babarengan, pikeun mastikeun kualitas produk. lengkep minuhan sarat customer urang.

    Rapat tungtutan pembeli urang salawasna objék urang.rentang produk terpadu masihan kami leuwih kaunggulan.Jinan Huifeng aluminium Co., Ltd bakal salawasna keukeuh dina "nyadiakeun produk pangalusna satisfying konsumén, respon gancang sarta layanan pinuh rewarding konsumén"

    ALUMINUM BAR

    HTB1MxtAXojrK1RkHFNRq6ySvpXaV_看图王

     

    Produk patali