Ngolah logam profésional.tanaga anu berpengalaman sareng dilengkepan

Ménta pesenan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Quisque porttitor sem libero auctor lorem fringilla sit amehasellus gravida nisi elitam egestda.

Tentang Kami

"Jinan Huifeng aluminium Co., LTD".Mangrupikeun perusahaan produksi pamrosésan aluminium anu nembé ngadeg, direstrukturisasi tina perusahaan anu dijalankeun nagara, ayana di "kota mawar" Cina "-PingYing county di wilayah kota Jinan, nyertakeun legana langkung ti 600 hektar, ngagaduhan 1600 karyawan, kalebet tanaga téknologi profésional 162 jalma, aset dibereskeun 530 juta Yuan, éta boga 3 pabrik produksi jeung pabrik joint venture, sanggeus taun pangwangunan, perusahaan ngabogaan éléktrolisis, matak-rolling, rolling tiis, rolling panas, propil jeung garis produksi kawat, jsb.

  • about

Panganyarna Ti Blog News

Quisque porttitor sem liberoet auctor lorem fringilla sit amehasellus gravida nisi elitam egestda.

  • Propil aluminium dihasilkeun ku ékstrusi.Upami anjeun henteu ati-ati salami prosés ékstrusi, sababaraha cacad bakal muncul, anu nyababkeun potongan bahan.Jeung ngaliwatan sababaraha ukuran éféktif bisa ngurangan generasi defects.Dinten ayeuna, hayu urang tingali cacad sareng solusi ...
  • Dina taun 1960-an, kabel inti-aluminium loba dipaké pikeun ngaganti kabel inti tambaga di sakuliah dunya.Nalika sumberdaya tambaga di nagara urang ketat dina taun 1970-an, sareng teu aya seueur devisa pikeun ngimpor tambaga, ku kituna urang ogé ngusulkeun "ngaganti tambaga ku aluminium" pikeun ngahasilkeun ...